- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 181
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 12,574
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm. Bugünkü konumda Sabitteki K Envanterine HighLight Sistemini uyarlamayı anlatacağım. Çözüm çok kolaymış fakat zaman aldı çünkü Metin2'nin kod yapısı çok çok karışık. neyse başlayalım.
KANIT:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KANIT:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler. K envanter ile highlight sistemlerimiz farklı. Ben kendi K envanterime uygularken mesela bk envanterinin 1. Envanterinin herhangi bir pos ‘unda yanan efek 2. Envanterin aynı pos’unda da yanıyordu tabii bunu tamir ettik ama belki bu düzenlemede de böyle bir sorun olabilir kontrol ettiniz mi?
bende öyle bir sorun olmadı. sadece k envanterinde sayfalar arasında sıkıntı çıkıyordu. 2. sayfalarda çalışmıyordu ve mesela bk ve + basma envanterinde aynı slotlar aktif oluyordu. Onları fixleyip verdim zaten kodları.Paylaşım için teşekkürler. K envanter ile highlight sistemlerimiz farklı. Ben kendi K envanterime uygularken mesela bk envanterinin 1. Envanterinin herhangi bir pos ‘unda yanan efek 2. Envanterin aynı pos’unda da yanıyordu tabii bunu tamir ettik ama belki bu düzenlemede de böyle bir sorun olabilir kontrol ettiniz mi?
- Konular
- 146
- Online süresi
- 6ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 1,772
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 3,074
- DevLira
- 16
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 356
- Online süresi
- 3ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Paylaşım için teşekkürler. K envanter ile highlight sistemlerimiz farklı. Ben kendi K envanterime uygularken mesela bk envanterinin 1. Envanterinin herhangi bir pos ‘unda yanan efek 2. Envanterin aynı pos’unda da yanıyordu tabii bunu tamir ettik ama belki bu düzenlemede de böyle bir sorun olabilir kontrol ettiniz mi?
- Konular
- 52
- Online süresi
- 2ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 181
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 12,574
- DevLira
- 18
bende öyle bir sorun olmadı. sadece k envanterinde sayfalar arasında sıkıntı çıkıyordu. 2. sayfalarda çalışmıyordu ve mesela bk ve + basma envanterinde aynı slotlar aktif oluyordu. Onları fixleyip verdim zaten kodları.Paylaşım için teşekkürler. K envanter ile highlight sistemlerimiz farklı. Ben kendi K envanterime uygularken mesela bk envanterinin 1. Envanterinin herhangi bir pos ‘unda yanan efek 2. Envanterin aynı pos’unda da yanıyordu tabii bunu tamir ettik ama belki bu düzenlemede de böyle bir sorun olabilir kontrol ettiniz mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)