Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

K Envanter Highlight Uyarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

llJ3Luell

Coding is my life
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
52
Online süresi
2ay 14g
Reaksiyon Skoru
237
Altın Konu
0
Başarım Puanı
181
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 26 Gün
MmoLira
12,574
DevLira
18

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamun Aleyküm. Bugünkü konumda Sabitteki K Envanterine HighLight Sistemini uyarlamayı anlatacağım. Çözüm çok kolaymış fakat zaman aldı çünkü Metin2'nin kod yapısı çok çok karışık. neyse başlayalım.

KANIT:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler. K envanter ile highlight sistemlerimiz farklı. Ben kendi K envanterime uygularken mesela bk envanterinin 1. Envanterinin herhangi bir pos ‘unda yanan efek 2. Envanterin aynı pos’unda da yanıyordu tabii bunu tamir ettik ama belki bu düzenlemede de böyle bir sorun olabilir kontrol ettiniz mi?
Paylaşım için teşekkürler. K envanter ile highlight sistemlerimiz farklı. Ben kendi K envanterime uygularken mesela bk envanterinin 1. Envanterinin herhangi bir pos ‘unda yanan efek 2. Envanterin aynı pos’unda da yanıyordu tabii bunu tamir ettik ama belki bu düzenlemede de böyle bir sorun olabilir kontrol ettiniz mi?
bende öyle bir sorun olmadı. sadece k envanterinde sayfalar arasında sıkıntı çıkıyordu. 2. sayfalarda çalışmıyordu ve mesela bk ve + basma envanterinde aynı slotlar aktif oluyordu. Onları fixleyip verdim zaten kodları.
Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

bende öyle bir sorun olmadı. sadece k envanterinde sayfalar arasında sıkıntı çıkıyordu. 2. sayfalarda çalışmıyordu ve mesela bk ve + basma envanterinde aynı slotlar aktif oluyordu. Onları fixleyip verdim zaten kodları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri