kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. S

Maksimum damage sınırını kaldırma

Bu haliyle çalışmaz eklenmesi ve değiştirilmesi gereken çok fazla yer var metin ve canavar efsunu gibi efsunlarla denemeye kalkarsan hesaplamada kafayı yediğini görürsün bendeki hali bu şekilde 66 define var Öğeyi görmek için üye olmalısınız. iatk idam gibi değerleride long long yapman...
  2. OwnerShip

hasanmacit - Veda Paylaşımı Turkmmonun En Sağlam Altyapı Server Filesi (Offline Shoplu)

#ifdef ENABLE_BEVİS_MAP_EKLEME if (mapeklensin == 1) map eklendi else eklenmesin #endif
  3. m.fatihagar

Ftp and Source Fix

If you have this sysser problem and you dont have free time. you can write me i can fix ***************************************** 1 - LoadMotion: cannot find accumulation data in file 'data/xxxx/xxxx/xx,x.msa' 2 - GetMotionFileName: Motion: npc_adi have not motlist.txt vnum(Vnum) 3 -...
  4. Can Öcalan

Majeste Efekt Verme Sistem (KOSTÜM - ZIRH)

Öncelikle selamun aleyküm C++ Yazılım dilinden birazcık anladığım için bazı satır kodlalamalarını kendim yaptım paylaşılan efekt sistemlerinde bazı kardeşlerimizin sourcesi build etmiyor tanımlamıyor veya CH düşmeşi Core şişmesi vs. olaylar oluyor oyüzden elimden geldikçe düzelttim #ifdef...
  5. A

hasanmacit - Veda Paylaşımı Turkmmonun En Sağlam Altyapı Server Filesi (Offline Shoplu)
    3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme

bunu paylaşmama en çok sinirlenicek insanlardan biri kesinlikle @harunkocer 'dir. zamanında v5.3 ü kapatmıştı fakat bunu kapatamicak xddddddd paran boşa gitti harun yazık knk bende 200 tl verdim ama haydan gelen huya gider xd hazır vdi şeklinde veriyorum vdiyi kurun oyuna start vermek için cd...
Geri