kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. A

OLDSCHOOLKO.NET | New World 'VALHALLA' | xACS v.1098 MYKO | 12 Kasım 2021 - Saat 22:00

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. PVP ikiye Ayrılır #xACS ve Diğerleri. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Büyük Değişim Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İle Başlıyor ! Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Yeni Dünya 'VALHALLA' Öğeyi görmek için üye...
  2. Larry Watterson

Advanced C++ Services | Custom Systems • Profiling & Optimization • Refactoring

Biyolog Sistemi [C++] *Sistem tamamen game tabanlıdır *Herhangi bi QF kullanılmamıştır *Tek timer içermektedir, o da bildirim için *SQL üzerinden çalışmaktadır, alternatif olarak TXT versiyonu da mevcut alıcıya kalmış *Görev bilgilerini TXT üzerinden çekmektedir *GUI isteğe göre değiştirilebilir...
  3. Tunga

Altın Konu Server taraflı efsun botu yang bugu !

@BeviS_2020 insanlara yardım etmeye çalışmanın, zarar görmemeleri için uyarmanın karşılığının bu olmadığını düşünüyorum. Long long dan kaynaklı olduğunu düşünüyorsan çözümü pkOwner->GiveGold(-SWITCHBOT_PRICE_AMOUNT); değiştir pkOwner->PointChange(POINT_GOLD, -static_cast<long...
  4. __dracaryS__

offical chat ayar güncellemesi

Biraz geç oldu bunu yazmam ama boş vakit bulamıyorum eskisi gibi. Çok kullanışlı bir sistem. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. #NOT- Her sekme tıklandığında faketext yüklemekte test için.
  5. DNA

[FIX] ipucu bonus

ROTA: Gidin, uicharacterdetails.py dosyasını açın ve şunu arayın: for i in xrange(self.UI_MAX_COUNT): self.labelTextList[i].SetOverEvent( ui.__mem_func__(self.__ButtonOverIn), i ) self.labelTextList[i].SetOverOutEvent( ui.__mem_func__(self.__ButtonOverOut), i )...
  6. AsiLZade

Altın Konu Server taraflı efsun botu yang bugu !

Uygun alan Paylaşım için teşekkürler #AltınKonu Seçildi
Geri