kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. RoFi

Altın Konu Tüm Gereksiz Kod Bloklarını Kaldırın - [Sırlar Adasından Dosyalar]

Oyunun altyapısında var zaten client ile game arasında bir güvenlik anahtarı Bu şekilde doğrulama yapıyor Cryptopp kalkınca çok fazla sorun yaşarsın onu söyleyim niyetlendiysen bu şekilde şifreleri degiş ve kullan UserInterface/locale.cpp #ifndef LSS_SECURITY_KEY #define LSS_SECURITY_KEY...
  2. Murat K.

Altın Konu  Tüm Gereksiz Kod Bloklarını Kaldırın - [Sırlar Adasından Dosyalar]
    5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme

Selamlar filesinizdeki optimizasyonu daha iyi hale getirmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Gereksiz kod bloklarını kaldırmak için anlatımda geçenleri yapmanız yeterlidir. Anlatım bana ait değildir yakın zamanda elime ulaştı. Yapımcı arkadaş ulaşırsa konuya dahil ederim. İndirme...
  3. Asylum

BioWare’den N7 Günü Sürprizi: ‘Mass Effect Devam Edecek’

N7 gününün şerefine BioWare Twitter hesabında Mass Effect serisinin devam edeceğini söyleyen yepyeni bir tanıtım afişi paylaştı. Mass Effect‘in hayranları için büyük bir önem taşıyan 7 Kasım, yani N7 günü, genellikle hayranların katkılarıyla ve yapımcıların sürprizleriyle kutlanan bir gün...
  4. Murat K.

Altın Konu  104-105 Vs'lik Server Files [FULL + SRC]
    5.00 yıldız(lar) 15 Değerlendirme

Herkese selamlar bugün sizlere paylaşacağım filesin wslik altyapısı tamamen bana ve doğana aittir. Forumda paylaşılan haliyle de bildiğiniz gibi pesege'nin paylaştığı filesi 2019 yılında eric ve ben yaptık.(Filesin profil görüntüleme sistemini eklerken yaşadığımız sorunun konusunu son soru...
Geri