Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Greymoor, The Elder Scrolls Online (ESO) için bir Genişletmedir. Haziran 2020'de çıkmıştır. Bu Bölüm, The Elder Scrolls Online oyuncularına yepyeni maceralar getiriyor. Zindanlar, görevler ve daha fazlası.
Minecraft - Alev Tozu Rehberi - Nedir ? Ne İşe Yarar ?
Merhaba değerli Minecraft oyuncuları, sizlere bugün çoğu Minecraft oyuncusunun zor zannettiği hatta hiç bilmediği ve aslında oldukça kolay ve faydalı olan bir itemden bahsedeceğim. Alev tozundan. Farmı oldukça kolay ve güç...
Merhaba Turkmmo okurları.
Arkadaşlarınızla ve ailenizle maceraya çıkmak heyecan verici olabilir, ancak bazen birbirlerine katılmak zor olabilir. Başka birinin dünyasına bağlanmakta sorun yaşıyorsanız, sizin ve parti üyelerinizin karşılaşabileceği...
Bazen Minecraft bir hatayla karşılaşır ve kaydedilmiş bir dünyayı korkutucu olabilecek dünya listesinden çıkarır. Üzülmeyin, çünkü size bu sorunu nasıl çözeceğinizi göstereceğiz. Minecraft dünyanız hala orada ve ilerlemeniz güvende...
Merhabalar, Ben DEVRAKI bu işe yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak için zamanında kenara koyduğum ve öğrenmeye başladığım notların bir kısmını paylaşmak istiyorum....
Merhaba arkadaşlar,
timer ile oto duyuru, event gibi questleri oyununuzda kullanıyorsanız sık sık karşılaşacağınız sorunlardan bir tanesi de reboot veya reload q atıldığında timerin çalışmadığıdır.
Bizde bu gibi durumlarda timerin çalışıp çalışmadığını kontrol eden bir quest fonksiyonunu kaynak...
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Metin2'nin quest kısmında Metin2'nin kendisine ait fonksiyonlar vardır. Bu fonksiyonlar sayesinde oyun için gerekli olan algoritmalar yapılmış olur.
Bu konu sürekli güncellenecektir.
Sırasıyla fonksiyonlara bakalım.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir herkes istiyordu bu sistemi bende söktüm gece gece allak bullak anlatım olduysa kusura bakmayın eksik varsa yorumlarda belirtin eksikleri tamamlarım iyi kullanımlar
Öğeyi görmek...
Sorunu biraz açıklayayım. Envanter / ejderha ruhu envanteri / genişletilmiş görev çubuğunu veya etkilenen nesneleri açık bırakırsanız ve ışınlanıyorsanız , açık bıraktığınız pencereleri kapatılacaktır. daha önce tekrar açılacaktı, ancak çözgü bu prosedürü öldürüyor ve videoda gördüğünüz şey...