Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
MiHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, şu anda piyasadaki en yeni anime mmorpg oyunu. 28 Eylül'de piyasaya sürüldükten sonra oyun, bir haftadan kısa bir süre içinde 21 milyon indirme ile...
Bu hata mesajı "Genshin Impact oyun verilerini yüklerken bir sorunla karşılaştı, lütfen tekrar giriş yapın. Hata kodu: 31-4302. ” Oyuna giriş yapmaya çalıştığınızda bu hata ile karşılaşabilirsiniz...
Genshin Impact hata kodu 9908 ile karşılaşanlar için miHoYo geliştiricileri tarafından sunulan resmi bir çözüm yolu var. İşe yarayacağı tamamen garanti edilmez çünkü bir oyuncu için işe yarayan bu...
Karahindiba tohumlarını (Dandelion seeds) toplamak zordur, özellikle onları nereden ve nasıl toplayacağınızı bilmiyorsanız. Bu büyülü bitki hakkında bilinmesi gereken her şeyi özel rehberimizde...
Belirli Karakter Yükselişini tamamlamak için gerekli bir kaynak olan Cor Lapis, her yerde bulunamayan nadir bir mineraldir. Bu alışılmadık malzemeleri nerede bulmanız gerektiği hakkında kısa bir rehber konusu sunuyoruz siz Turkmmo okurlarına.
Bu scriptimizin amacı CPU sömürmeyen araç kilit scripti sunmaktadır.
Yapmanız Gerekenler
Script dosyasında reateVehicle native'yi ESX.Game.SpawnVehicle () olarak değiştirin Araç sahibini ayarlamak için aşağıaki satırı
es_extended / client / functions.lua'ya ekleyin ek olarak cfg...
League of Legends, oyuncular arasında en popüler ve en çok oynanan çevrimiçi oyunlardan biridir. Riot Games tarafından yayınlandı ve Ekim 2009'da yayınlandı.
League of Legends'ın hem Windows hem de Mac OS'de sorunsuz çalıştığına şüphe yok. Ancak son...
Zoom, dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan oldukça popüler bir video konferans uygulamasıdır. Ancak son zamanlarda birçok kullanıcı, yakınlaştırmanın 1132 hata koduyla çalışmayı durdurduğundan ve toplantıya katılamadıklarından şikayetçi bulundu...
Among US, Amerikan oyun stüdyosu InnerSloth tarafından yayınlanan ve geliştirilen popüler bir çevrimiçi çok oyunculu oyundur. Ekip çalışması ve ihanet içeren çevrimiçi bir yerel parti oyunudur ve oyuncular uzay temalı ayarları nedeniyle bu oyunu oynamayı severler.
Discord, diğer oyuncularla sohbet etmek ve oyun deneyimini paylaşmak için oyuncular arasında çok popüler. Ancak günümüzde, Windows 10 bilgisayarlarda Discord ölümcül JavaScript hatasıyla karşı karşıya olan pek çok kullanıcı var.
Merhaba turkmmo okurları ve oyun severler Sizlere Rocket League oyununda en kolay yoldan kredi nasıl kazanabileceğinizi anlatacağım. Krediler, Rocket League'de temiz kozmetikler satın almak için...
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android'de Ekran Süresi Nasıl Kontrol Edilir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android Ana Ekranınızı Nasıl Kişiselleştirebilirsiniz . Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere, Android Bildirim Sesleri Nasıl Değiştirilir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim....
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android'de Misafir Modu Nasıl Kurulur. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Telefonunuzdan iCloud'a Nasıl Erişilir. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere,Android'de Güvenli Modu Açma ve Kapatma. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Ekran Görüntüsü Çalışmıyor? Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.
Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android Neden Flash'ı Desteklemiyor? Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.[COLOR=rgb(65, 168...