kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Altın Konu Android'de Misafir Modu Nasıl Kurulur Rehberi

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba degerli Türkmmo üyeleri Ben Fearless bugün sizlere, Android'de Misafir Modu Nasıl Kurulur. Onun hakkında güzel ve okunaklı bi anlatım hazırladım Umarım begenirsiniz herkese keyifli okumalar dilerim.

1.png

Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi bir başkasına vermeden önce şunları yapın, Android için misafir modunu nasıl etkinleştireceğinizi bilmelisiniz. Bu şekilde, kişileriniz, mesajlarınız veya fotoğraflarınız arasında gezinirken endişelenmenize gerek kalmıyacaktır.

Burada verecegim talimatlar Android 5.0 (Lollipop) ve sonraki sürümler için geçerlidir. Bazı Android cihazlar misafir modunu veya birden çok kullanıcı hesabını desteklemez bunu unutmayın.

Android Misafir Modu Nedir?

Android misafir modunu etkinleştirmek için sadece kendisi, Gmail, Google Chrome ve Google Haritalar gibi temel uygulamalara erişebilen geçici bir hesap oluşturur. Konuk kullanıcı artık sizin kişilerinize, mesajlarınıza, fotoğraflarınıza veya kişisel Google hesabınızla ilişkili herhangi bir şeye erişemez. Telefon görüşmeleri, kısa mesajlaşma ve bildirimler de engeller bilginiz olsun.

Konuk kullanıcı Google Play'den uygulama indirebilir ancak buna ragmen başka bir Google hesabında oturum açmalı ve farklı bir ödeme yöntemi kullanmalıdır. Uygulama zaten cihazınızdaysa, misafir profiline kopyalanacaktır. Konuk kullanıcılar, istedikleri zaman hesabınıza geri dönebilirler; ancak, Android cihazınızı bir PIN veya şifre ile kilitlerseniz, kilit ekranını asla geçemezler.

Çoğu Cihazda Android Misafir Modu Nasıl Etkinleştirilir

Misafir modunu etkinleştirme adımları, cihazınızın üreticisine ve Android sürümünüze bağlıdır. Çoğu Android telefon ve tablette misafir modunu kurmak için şunları yapmanız gerekir aşşada belirttim.

1: Cihazınızda ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.

2: Bildirim çubuğundaki profil simgenize dokunun.

3: Misafir moduna geçmek için Misafir'e dokunun.
4: Bukadardı artık misafirinize rahatlıkla telefonunuzu vere bilirsiniz.

ANDROİD'DE KONUL MODU NASIL GÖRÜNÜR

Konuk modu masaüstü yalnızca birkaç şeçilmiş uygulamaya sahiptir. Uygulama çekmecesini açarsanız, cihazınıza önceden yüklenmiş olarak gelen tüm varsayılan uygulamaları görürsünüz, buna ragmen indirdiğiniz uygulamaların hiçbiri görünmez.

Bazı akıllı telefonlarda, misafir modunda aramaları etkinleştirmek için bildirim çubuğunda Misafir'in yanındaki ayarlar dişli simgesine dokunabilirsiniz.

Umarım anlatımım hoşunuza gitmiştir Güzel ve okunaklı bir konu hazırladım emeğimizin karşılığı olarak konuya yaptığınız yorum ve beğeniler beni bir sonraki paylaşımlarım için motive edecektir herkese iyi forumlar dilerim. :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri