Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tatankan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tatankan

Level 2
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bir kere türçeyi senden öğrenecek değilim.

benim türkçemle uğraşacağına cevap ver anlamadım manlamdım dierek milleti kendini haklı da çıkartma. Sen nie Karahanonline adlı üyenin konusunu sildin onu sole vede işine gelmeyen konularıda kitleme ben insanlara doğru bilgileri vermeyi istedim tmm sen hazırlamıssın eline salık ama senin o konuyu kitleme sebebin mantıksız.Adamın anlattığı konu güzeldi tam yapcaktım baktım konu gerksiz dierek kapatılmış.

2. ben senden ufak bişi istedimcoğu kodu buldum ve bulma yöntemini ögrendim dedim sen de ne yaprak bula bilion ve kendi bulma yöntemide yazdım admin olsam yazmazdım kesinlikle o niyetlede sormadım

Lütfen bu konuyuda kitleme insanlar görüşlerini yazsın.

ben asla insanlara camur atmam ben konuyu kitlemeni o programı insanların ögrenmemesi için sildiğini düşünüorum. Ama sende bu niyetle kitlememişsende ö.dilerim

bir kere türçeyi senden öğrenecek değilim.

benim türkçemle uğraşacağına cevap ver anlamadım manlamdım dierek milleti kendini haklı da çıkartma. Sen nie Karahanonline adlı üyenin konusunu sildin onu sole vede işine gelmeyen konularıda kitleme ben insanlara doğru bilgileri vermeyi istedim tmm sen hazırlamıssın eline salık ama senin o konuyu kitleme sebebin mantıksız.Adamın anlattığı konu güzeldi tam yapcaktım baktım konu gerksiz dierek kapatılmış.

2. ben senden ufak bişi istedimcoğu kodu buldum ve bulma yöntemini ögrendim dedim sen de ne yaprak bula bilion ve kendi bulma yöntemide yazdım admin olsam yazmazdım kesinlikle o niyetlede sormadım

Lütfen bu konuyuda kitleme insanlar görüşlerini yazsın.

ben asla insanlara camur atmam ben konuyu kitlemeni o programı insanların ögrenmemesi için sildiğini düşünüorum. Ama sende bu niyetle kitlememişsende ö.dilerim
Türkçeyi Benden öğren diyen mi oldu sana ? karahanınonlinenin konusu zaten boş ! 20 mesaj uygulması cart curt. sen neyin hesabını yapıyorsun burda. Eğer başkası diye onun konuyu kilitlediysem afffet.

Lütfen bahsettiğin konunun linkini verir misin? Kimseyle kötü polemik küslük yaşamak istemem. Bilmeden bir kusurum olduysa affet. Ama olmadığını sanıyorum

knk simdi ben bazı özellikler buldum onu program haline getirip yayımlıcaktım ama program haline nasıl getirilir bilmodum o activatex programı wardı onda denedim yapamadım aklıma fikir geldi tekrar indireyim dedim bi baktım konu kilit (knk sen okadar sey yaptın senin hilelerini kullanıyoruz afettme felan söz konusu bile olamaz ) ben zannetim ki o konuyu kimse ögrenmesin die kitledin sandım k.baqma ama simdi program halinde deilde cheat engine halinde vermeyi düsünüom keskede senki gibi programa cevire bilsem kodu sadece onu istedim.. ve ben admin felan da deilim.

knk cok özür dilerim adam kendi konusuna kendi demiş kilit k.baqma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri