- Konular
- 3
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 1,151
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
dolar kuru üstünden satış türkiye şartlarında çok saçma olmuş türkiyede doların 1 saniye garantisi yok her halükarda satış yapan kazanır.
- Konular
- 5
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 23h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 175
- DevLira
- 0
Türkiye'de dolar üzerinden satış yapmayan 1 adet hosting firması gösterin bize. Ya da dolar üzerinden hizmet almayan (Hizmet almaktan kastım; sunucu barındırma, alan adı, hosting için lisans, VMware lisansları gibi...) Şu an için Türk Lirası üzerinden satış yapan firmaların gerçekten kâr ettiğine inanmıyorum özellikle dolar 7+ olmuşken.dolar kuru üstünden satış türkiye şartlarında çok saçma olmuş türkiyede doların 1 saniye garantisi yok her halükarda satış yapan kazanır.
- Konular
- 3
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 1,151
- DevLira
- 0
Neyse uzun uzun yazıp konuyu baltalamak istemiyorum. yazacak o kadar çok şey varki bu yorumu yapmama vesile olanlar düşünse keşke teşekkürler cevabınız için..!!
- Konular
- 5
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 23h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 175
- DevLira
- 0
Umut bey, işin acı gerçeği. Bilişim sektörü ve bilişim ile ilgili her şey gerek yazılım gerek cihaz gerek kablo vs. olsun her şey dolar üzerinden. Oturduğunuz evlerin satış fiyatı ile dolar üzerinden hesaplanıyor. Yakında aldığınız nefes de dolar üzerinden olabilir. Bir müteahhit ile görüşün, vatan bilgisayar'a veya teknosa'ya gidip bir ürünün çıktısını isteyin. Altında o gün için dolar kurunu göreceksiniz. Huzurlu günler, bol araştırmalar dileriz.Neyse uzun uzun yazıp konuyu baltalamak istemiyorum. yazacak o kadar çok şey varki bu yorumu yapmama vesile olanlar düşünse keşke teşekkürler cevabınız için..!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)