Yazık olmuş emeğine demekten başka bişey diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun teşekkürler paylaşım için
V4.6 ile ilgili bilgim yok paylaştığım dosyalar ile gitlabta olanlar bire bir aynı Marty V4 sürümünde yani 4 serisini ayrı ayrı satmadı.
6.5 diye paylaşıldığında (4.6
) kendisine sorduklarında 2-3 kişiye vermiştim demişti sanırım. Gitlab üzerinden güncelleme vermedi herhalde.Doğrudur yani.
O kodları gördükçe hayran kalıyorum da. Ne yapayım çok seviyorum martysama'nın sourcesini.
Görünce hemen atlıyorum böyle.
Kusuruma bakmayın yani 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinden source üzerinde yapılmış yenilikleri kontrol ettim şimdi v4.4 olduğuna karar verdim.
Tabi bunun için yine teşekkür ederim ama v4.6 zaten paylaşıldı. VHD si falan işe yarayabilir Ben FreeBSD 11.2 de build etmiştim 4.6 yı(6.5 diye paylaştıkları). Keşke daha güncel bir versiyona ulaşabiliyor olsaydık. :/
SourceFiles Update v4.4
Resimde de görüldüğü gibi WJ_SHOW_MOB_INFO eklenmiş en son.
- New client defines:
- WJ_SHOW_MOB_INFO //enable mob info update for showing the mob lvl and the asterisk in name if aggro (ENABLE_SHOW_MOBAIFLAG and ENABLE_SHOW_MOBLEVEL)
- New root defines:
- WJ_SHOW_MOB_INFO implemented via app.WJ_SHOW_MOB_INFO
- New root functions:
- systemSetting.IsShowMobAIFlag
- systemSetting.SetShowMobAIFlag
- systemSetting.IsShowMobLevel
- systemSetting.SetShowMobLevel
![]()
Anladım, 2 senedir takip etmiyorum ama güncel dosyalar bu vhd üzerine eklenip temiz bir çalışma yapılması kanaatimce daha mantıklı olur, zaman bulamıyorum aksi halde güncel versiyonlarını temin edip çalışmayı geliştirebilirdim.
6.5 diye paylaşıldığında (4.6) kendisine sorduklarında 2-3 kişiye vermiştim demişti sanırım. Gitlab üzerinden güncelleme vermedi herhalde.Doğrudur yani.
O kodları gördükçe hayran kalıyorum da. Ne yapayım çok seviyorum martysama'nın sourcesini.
Görünce hemen atlıyorum böyle.
Kusuruma bakmayın yani
![]()
Evet 6,5 versiyonu aslında kendine özel bir çalışma, sevgilisi için hazırlıyordu muhtemelen orada kullanıldı, hatta bende kendi sunucusunda kullandığı server files ve bir kaç çalışması mevcut rafa kaldırdığım hardiskte olabilir kişisel çalışmalar olduğu için paylaşmayı düşünmüyorum ama yine çok özel bir sistem var bu konuya istediğim bir beğeni sayısı gelirse paylaşacağım.
Evet 6,5 versiyonu aslında kendine özel bir çalışma, sevgilisi için hazırlıyordu muhtemelen orada kullanıldı, hatta bende kendi sunucusunda kullandığı server files ve bir kaç çalışması mevcut rafa kaldırdığım hardiskte olabilir kişisel çalışmalar olduğu için paylaşmayı düşünmüyorum ama yine çok özel bir sistem var bu konuya istediğim bir beğeni sayısı gelirse paylaşacağım.
Üzüldüm. :/
Sevgili neymiş. Ben onun kodlarına aşık olmuşum. Bize yok.
Diğer sistemi merak ediyorum ama martysama kadar çok istediğim bir şey değildir herhalde.
Tam da en çok istediğim şey, işte o bahsettiğin şey. "Kendi sunucusundaki server files" o ne güzel bir multi languagedir onlar ne güzel şeylerdir öyle.
Videolarını izlemiştim. 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)