HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda çok az sayıda veyahutta nesne markette satılırsa bence gayet güzel olacağına inanıyorumbu yardımcı şaman sistemi o kadar güzel bir sistem değil. oyunun tamamen düzenini bozan bir sistem ancak oyuncular böyle yeni girişimleri seviyorlar. zamanla sıkılıp istemeyeceklerdir.
Ben bu şaman sistemini 0dan kodladım ama yine de oyunun dengesini bozacağı için istemiyorum. Oyundaki bir karakterin eksiğini bu şekilde kapatmak gerçekten utanç verici birşey. Oyunda sayısını az tutmak, nesne markette satmak oyunu pay2win yapar. Pay2win bir oyunun oyuncu kitlesi sınırlı olur. Para kazanmak için oyuncu ve kazanç kaybedersin.Oyunda çok az sayıda veyahutta nesne markette satılırsa bence gayet güzel olacağına inanıyorum
Şuanki oyuncular henüz sistemin şaşkınlığında olduğu için muazzam birşey gibi geliyor.
Şuanda paylaşırsam, bu sistemin yapımcısına saygısızlık etmiş olurum. Eğer sistemin yapımcısı paylaşırsa kendisinden izin alıp paylaşabilirim.Paylaşabilir misiniz peki
sistem sahibi tarafından izin olmasa forumda tutulmazzŞuanda paylaşırsam, bu sistemin yapımcısına saygısızlık etmiş olurum. Eğer sistemin yapımcısı paylaşırsa kendisinden izin alıp paylaşabilirim.

Ücretli files-pack bölümünde satışını yapan bir tane arkadaş var. Onu kastediyordum.sistem sahibi tarafından izin olmasa forumda tutulmazz![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)