Teşekkürler , bir süreliğine sabit .
imzan 1 sayfa yer kaplıyor, vede görüntü kirliliği yapıyor. şimdi gelip postu silersin yönetici alırken bilgiye değilde lafa bakıyorlar sanırım.
imzan 1 sayfa yer kaplıyor, vede görüntü kirliliği yapıyor. şimdi gelip postu silersin yönetici alırken bilgiye değilde lafa bakıyorlar sanırım.
Böyle bir şeyi bu şekilde değil de özel mesaj yoluyla gönderseydin daha medenice olurdu ,
problemlerin varsa çözerizBöyle bir şeyi bu şekilde değil de özel mesaj yoluyla gönderseydin daha medenice olurdu ,problemlerin varsa çözeriz
benim sizle bir problemim yok, olsada çözebilecek kabiliyette biri yok forum modarından. eline bir cep telefonu alıp siteye girerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. ve ben gayet medeni bir şekilde söyledim hakarette etmedim. lakin siz "problemleriniz varsa çözeriz" cümlesiyle polemiğe çekmeye çalışıyorsunuz.
Son düzenleme:
Bro Suanda Oyun Direk Kapanıyorsyrs at çözelim
1012 22:18:00668 ::
introLogin.py(line:525) __LoadScript
ui.py(line:3057) GetChild
LoginWindow.__LoadScript.BindObject - exceptions.KeyError:boton_guardar_cuenta
1012 22:18:00669 :: ============================================================================================================
1012 22:18:00669 :: Abort!!!!
Bro Suanda Oyun Direk Kapanıyor
1012 22:18:00668 ::
introLogin.py(line:525) __LoadScript
ui.py(line:3057) GetChild
LoginWindow.__LoadScript.BindObject - exceptions.KeyError:boton_guardar_cuenta
1012 22:18:00669 :: ============================================================================================================
1012 22:18:00669 :: Abort!!!!
sorunsuz ekledi isen demeki python sürümün uyumlu değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)