- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu olay malesef sadece Pidge sunucusunda var ve ciddi anlamda iç parçalayıcı bir durum.
Bugun sunucuların 1 saat kapalı kalmasının sebebi kritik seviyede bir oyun hatasının bir oyuncumuz tarafından rapor edilmesiydi.
GM Bize ulaştığında hangi sunucu demeye korktum, Pidge sunucusu olsa mahfolduk bittik açıklaması yapılamaz, o an oyuncuların yanında olsak kafamıza taşı vurup bizi öldürürler, abartıyormuşum gibi gelebilir ancak emin olun pidge sunucusunda bu durum böyle.
Oyuncu dün gece Keith sunucusunda tesadüfen denk geldiği bir hatayı ancak ertesi gün GM bulabildiği için rapor etmiş, Problem çok büyük sınırsız şekilde yang yapılabilmesine neden oluyor ve tamamen iş yoğunluğunun stresinden kaynaklı test amaçlı kullandığımız bir alanın oyunculara açık kalmasından kaynaklanıyor.
Oyuncu rapor ettikten sonra incelediğimde olayı toplamda 6 defa denediğini ve ardından bize rapor ettiğini gördük ve gerçekten çok sevindirici bir durumdu, hatayı düzelttik ve oyuncuya 100 Kristal ödül verdik ve kendisine büyük bir minnet borcumuz olduğunu bildirdik teşekkür ettik.
Bugun ofisden geldiğimden beri bu konudaki mesajları okuyorum ve aynı zamanda düşünüyorum bu hatayı Pidge sunucusundan bir oyuncu bulsaydı acaba bunu rapor edermiydi? yoksa yoğun bir para kıtlığı olan sunucuda kendi çıkarları için kullanıp sunucudaki piyasayı daha da alt üst edermiydi?
Hala daha düşünüyorum ve iyiki Pidge sunucusunda bu farkedilmemiş![]()
Bu olayi bi ara yasamistik hatirliyorum t makinasi olan 2 oyuncu vardi piyasayi alt ust eden bu oyuncunun boyle bisi yaptiktan sonra piyasa su an goruldugu gibi belki ondan dolayi belki deil su an oyunda hala bot kullandigina %90 emin oldugum insanlar var ama suclamak istemem belki elleriyle atiyolar belki bot.
Zaten o t bugunu bulan insanlar botcu arkadaslarla devamli irtibat saglayip item yaptirip 3-4kat para verdiklerine adim gibi eminim.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Genel hata , sorun , eksik , yenilik gibi konularda eksiklerin belirlenmesinin çok uzun bir süre alacağını sanmıyorum ondan sonra iş size düşücek
Bir önceki postumda ham bir sunucu üzerine yeni bir sunucu inşa edeceğimizi söylemiştim.
Oyunculardan textleri toplamak bunları tahtaya asmak hepsinin ortak yönlenlerini bulmak, ortak yönleriyle ilgili yeniden bir toplantı yapılıp değerlendirmek ve serveri inşa etmek tam olarak 20 gün sürücek tabi bu yayıla yayıla yapılırsa.
20 Gün burada maksimum süre ofisden geldikten sonrada evde çalışmalara devam edersem 12-15 saatlik bir iş gücü olucak ve güzel bir server için buna değer
Okullar kapandığı gibi yayınlayabiliriz.Turkmmo Flood Engelleme
Bu olayi bi ara yasamistik hatirliyorum t makinasi olan 2 oyuncu vardi piyasayi alt ust eden bu oyuncunun boyle bisi yaptiktan sonra piyasa su an goruldugu gibi belki ondan dolayi belki deil su an oyunda hala bot kullandigina %90 emin oldugum insanlar var ama suclamak istemem belki elleriyle atiyolar belki bot.
Zaten o t bugunu bulan insanlar botcu arkadaslarla devamli irtibat saglayip item yaptirip 3-4kat para verdiklerine adim gibi eminim.
Geçen senede yaşadığımız olaylardan sonra log sistemini yenilemiştim, artık bir oyuncunun envanterine giren 1 yang bile kayıtlı duruyor.
Bugun yaşanan olayı 1 saat gibi kısa bir sürede inceleyip bu işe karışan oyuncuları tespit etmek ve yanglarını silmek kolay oldu. Bu olayda hesap banlama uygulamadık illegal olarak elde edilen yang ne ise onları sildik, toplamda 3 kişinin bu işe karışması olayı ucuz atlatmamızı sağladı.
Bu oyuncularda hatalarını bildikleri için heralde ne forumdan nede destek sisteminden iletişime geçmediler hala daha takibimiz altında durum.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Her kurumda, organizasyonda belli dönemlerde uygulamalar, kurallar değişebilir. Örneğin;
Ülkemizde zina belli dönemlerde hapis cezası sebebiyken, belli bir dönemden sonra suç bile değil.
Veya futbol ligimizde eskiden teşvik primi suç kabul edilmiyorken, şu anda şike kapsamında değerlendirliyor ve cezaları büyük.
Bunu şu yüzden anlatıyorum;
Belli dönemin şartlarında biz duyurusunu defalarca yapıp, çölde pazar açmak yasaktır, banlanırsınız diyorsak ve bunu bile bile yapılıyorsa elbet o hesaplar kapatılır ( bu arada o hesapların çoğu da banlı değil şuan )
Oyunu eleştirmek suç değil. Ama oyun kapanacak, oyunun ömrü uzun değil veya gmler şunu yapıyor bunu yapıyor adam kayırıyor gibi artniyetli mesajlar, sırf oyuna zarar vermeye yönelik yazılara izin VERMİYORUZ. Çünkü burası canı yananın gelip at koşturacağı oyuna zarar vereceği mecra değil.
Oyunda istedikleri olmadı diye yaygara yapan loncaları da gördük, bu loncaların bu oyunda oyun kapanacak diye yaygara yapıp, ardından ben çakalmt2 de oynuyorum diye heryerde yazıp aklınca oraya oyuncu çekmeye çalışan ergenleri de gördük.
Bu oyunda iyi niyetli oyununa devam edip, oyunda bir açık, sorun görünce bize bildirenleri hiçbir şekilde banlamadık.
Mesela senim bu foruma yazdığın son mesajların kaçta kaçı iyi niyetli mesela bir oku tüm mesajlarını ? tam olarak bundan bahsediyorum. Ben eleştiri adı altında gmlere laf sokarım falan düşünce tarzıyla yürümez maalesef.
Ban affı başvurunda bile millet onu yapıyor bunu yapıyor falan diye giriyorsun konuya. Hadi biz hatalıyız diyelim ama önce bir kendine öz eleştiri yap lütfen
Emrah bırakta bu saatten sonra da iyi niyetli olmayayım. Saçma sapan bir sebepten hesabımı sildiniz. Ben ne kimseye oyun kapanacak dedim, ne GM'ler adamlara yardım ediyor dedim. (Ki sen de çok iyi biliyorsun bazı GM'lerin yardım ettiğini ve görevden alındıklarını)
Bana "bağırmadan" Keith sunucusunda GM olan bir adam sataşıyor ve ben adamla tartışıyordum aynı sırada adam Türkay'a beni şikayet ediyor ve bu durumda hesabım siliniyor. Sen olsan sinirlenmez misin? Ya da iyi niyetini kaybetmez misin?
Ben MMOMT2 Mars serverinden beri bu oyunu oynuyorum nereden baksan 6 yılı geçti, eski forum hesabım 2009 yılında açılmış yani ortalama 7 yıldır forumda ve oyunda oynayan bir oyuncuyum.
Elym2'de beni tanımayan yoktur sanırım loncamı da beni de hemen hemen herkes bilir zaten art niyetle yaklaşsam bana ne kazandıracak? Oyuncu artmasını sizler kadar hatta sizden çok biz de istiyoruz ancak siz niyet okuyarak hesabı sildiniz.
Ban affına gelince zaten Türkay ID Şifre hatası alanların banları açılmayacak demişti ben de o yüzden öyle bir ban affı yaptım. 300 bin oyun dakikası olan charı 3 dakikada siliyorsanız zaten pek bişey diyemem.
Emekmiş şuymuş buymuş konularına zaten girmeyeceğim siz de gayet iyi biliyorsunuz o serverde bir char dizmenin ne kadar zor olduğunu, bilmiyorum sen konuya ne kadar hakimsin ama ban yemekten ziyade haksız yere ban yemek zoruma gitti. Banı da geçtim hesabım silindi yani o daha büyük problem
Son postlarımı okursan ben hiçbir zaman yalan bir kelime dahi yazmadım. Yazdıklarımın hepsini sizler de biliyorsunuz o yüzden vicdanım rahat, umarım sizin de rahattır ^^
İyi forumlar...
- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu olay malesef sadece Pidge sunucusunda var ve ciddi anlamda iç parçalayıcı bir durum.
Bugun sunucuların 1 saat kapalı kalmasının sebebi kritik seviyede bir oyun hatasının bir oyuncumuz tarafından rapor edilmesiydi.
GM Bize ulaştığında hangi sunucu demeye korktum, Pidge sunucusu olsa mahfolduk bittik açıklaması yapılamaz, o an oyuncuların yanında olsak kafamıza taşı vurup bizi öldürürler, abartıyormuşum gibi gelebilir ancak emin olun pidge sunucusunda bu durum böyle.
Oyuncu dün gece Keith sunucusunda tesadüfen denk geldiği bir hatayı ancak ertesi gün GM bulabildiği için rapor etmiş, Problem çok büyük sınırsız şekilde yang yapılabilmesine neden oluyor ve tamamen iş yoğunluğunun stresinden kaynaklı test amaçlı kullandığımız bir alanın oyunculara açık kalmasından kaynaklanıyor.
Oyuncu rapor ettikten sonra incelediğimde olayı toplamda 6 defa denediğini ve ardından bize rapor ettiğini gördük ve gerçekten çok sevindirici bir durumdu, hatayı düzelttik ve oyuncuya 100 Kristal ödül verdik ve kendisine büyük bir minnet borcumuz olduğunu bildirdik teşekkür ettik.
Bugun ofisden geldiğimden beri bu konudaki mesajları okuyorum ve aynı zamanda düşünüyorum bu hatayı Pidge sunucusundan bir oyuncu bulsaydı acaba bunu rapor edermiydi? yoksa yoğun bir para kıtlığı olan sunucuda kendi çıkarları için kullanıp sunucudaki piyasayı daha da alt üst edermiydi?
Hala daha düşünüyorum ve iyiki Pidge sunucusunda bu farkedilmemiş![]()
Yazık günah pidgeye normal bir insan yok hepsi şizofren
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Ben diyeceğimi dedim benim sizlere saygım sonsuzdur. ben kışkırtmıyorum olacağı tahmin ediyorum. artık daha fazla konu açmayacağım zararlı ben çıkıyorum . İlerde haklı olacağımı herkesin anlayacağını düşünüyorum . oyunun kapanmasını bende istemem sadece tahmin ve bu yazımda sakıncalı bir içerik görmüyorum.
İyi oyunlar.
İyi günler.
İyi oyunlar.
İyi günler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)