Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Kelimenin sözlük anlamını bilmeden ilgilendim yazan @ozcan110r; buyrun saf kelimesinin sözlük anlamı ve orda'da tam bu mana ile kullanılmıştır. Saf: kurnazlığa aklı ermeyen kolaylıkla aldatılabilen. buda konu http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2759350-jupiter-hakaret-kendini-begenmis-cem.html eğer bundan ban atacaksanız "LAN" diyen kişilerede ban atmanız gerekir. Öncelikle kelimelerin sözlük anlamlarına bakınız kullanım amacına bakın sonra ilgilendim yazın. Sorun ban yemek değil ama böyle giderse bende her ağzını açanın ufak tefek laflarını buraya koyar banlatırım. @zeyn0;
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kelimenin sözlük anlamını bilmeden ilgilendim yazan @ozcan110r; buyrun saf kelimesinin sözlük anlamı ve orda'da tam bu mana ile kullanılmıştır. Saf: kurnazlığa aklı ermeyen kolaylıkla aldatılabilen. buda konu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. eğer bundan ban atacaksanız "LAN" diyen kişilerede ban atmanız gerekir. Öncelikle kelimelerin sözlük anlamlarına bakınız kullanım amacına bakın sonra ilgilendim yazın. Sorun ban yemek değil ama böyle giderse bende her ağzını açanın ufak tefek laflarını buraya koyar banlatırım. @zeyn0;
Bir daha bilip bilmeden yöneticilerden birine hakaret ederseniz hepiniz uyarı banı alacaksınız. defalarca açıkladım ilgilendim deyince ceza verilmiyor. Sadece konuyu düzenleyip bildiriyor. Biz sizin yazdıklarınızı nasıl okuyorsak siz de bizim yazdıklarımızı okuyun biraz.
Bildirimler 2 kişinin gözü önünden geçiyor, sadece benim ilgilenmem ile iş olmaz merak etme
Kelime anlamıda iyimiş saf 
Kelime anlamıda iyimiş saf 
Kelimenin sözlük anlamını bilmeden ilgilendim yazan @ozcan110r; buyrun saf kelimesinin sözlük anlamı ve orda'da tam bu mana ile kullanılmıştır. Saf: kurnazlığa aklı ermeyen kolaylıkla aldatılabilen. buda konu http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2759350-jupiter-hakaret-kendini-begenmis-cem.html eğer bundan ban atacaksanız "LAN" diyen kişilerede ban atmanız gerekir. Öncelikle kelimelerin sözlük anlamlarına bakınız kullanım amacına bakın sonra ilgilendim yazın. Sorun ban yemek değil ama böyle giderse bende her ağzını açanın ufak tefek laflarını buraya koyar banlatırım. @zeyn0;
Bir daha bilip bilmeden yöneticilerden birine hakaret ederseniz hepiniz uyarı banı alacaksınız. defalarca açıkladım ilgilendim deyince ceza verilmiyor. Sadece konuyu düzenleyip bildiriyor. Biz sizin yazdıklarınızı nasıl okuyorsak siz de bizim yazdıklarımızı okuyun biraz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)