xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

///////

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asomaniya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

/////
arkadaş bnim charın içinde bir sürü edit sandıklar,taklar,intikanlar,T ler v.b. itemler var ve bn sizin gibi iş bilmezler yüzünden o kadar emek vererek yaptığım onca itemleri 6 aya yakın bi süredir kullanamıyorum o kadar konu açtık sizin gibi site bi rütbesi olan özellikle ADMİN kendini bi halt sanarak ' en kısa zaman da bakım yapılacaktır ' diyerek geçiştirdiniz. 5 ay geçti hala bakım yapacaz diye laf ediyonuz /////

Moderatör tarafında düzenlendi:
18.08.2012 11:15'da bir bug bakımı olmuştur.Ve benim çarım ve tanıdıklarımın bugda kalan çarları bugdan çıkmıştır.senin çarında bugdan çıktıysa bidaha niye bugda bırakıosun?

18.08.2012 11:15'da bir bug bakımı olmuştur.Ve benim çarım ve tanıdıklarımın bugda kalan çarları bugdan çıkmıştır.senin çarında bugdan çıktıysa bidaha niye bugda bırakıosun?
BUGTA KALMADI BNİM CHAR 1 AY BAN YEDİ bn yadikten sonra 6. aya girecez daha chardaki sorun cözülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri