Yanlış anlamayın ama ben kürt değilim pkklılarında taa.. a.... k...... neyse işte ama biz burada ana avrat sövümce onların morali bozulmuo ölmüolar analarına bilmem ney yapak deyince olmuyo ne yapak yani ben müslümanım sizin dininizi bilmiyorum ama o dilinizi değil teroristlere şeytana bile küfür etmekde kulanmamalısınız ayet var hadi anlıyorum küfür ediyorsunuz %1000 haklısınız ama bi sınırı olsun günah 7/24 siz konu açıp küfür edince bi bok olmuyo bi bok olsa ben 500 siteye 500 konu açmıştım yaw ama 1 değil 2 değil nere girsem aynı şey sizin amaçınız kendi kendinizi yemek haberlerde 2 şehit öldi girin internete küfür edin görev tamam vatan kurtarıldı haha
Güldürmeyin insanı
Güldürmeyin insanışikayetleri modlara sorabilirsiniz benim şikayetim yok, ayrıca konuyu saptırma anladın sen onu
Müsait olsa anavrat giricemdeŞu PKKyı diri diri yakmak lazım şerefsiz köpekler!!!
Onlara az kalır

:ka24::ka24::ka24:Yanlış anlamayın ama ben kürt değilim pkklılarında taa.. a.... k...... neyse işte ama biz burada ana avrat sövümce onların morali bozulmuo ölmüolar analarına bilmem ney yapak deyince olmuyo ne yapak yani ben müslümanım sizin dininizi bilmiyorum ama o dilinizi değil teroristlere şeytana bile küfür etmekde kulanmamalısınız ayet var hadi anlıyorum küfür ediyorsunuz %1000 haklısınız ama bi sınırı olsun günah 7/24 siz konu açıp küfür edince bi bok olmuyo bi bok olsa ben 500 siteye 500 konu açmıştım yaw ama 1 değil 2 değil nere girsem aynı şey sizin amaçınız kendi kendinizi yemek haberlerde 2 şehit öldi girin internete küfür edin görev tamam vatan kurtarıldı hahaGüldürmeyin insanı
Cümlende argo içeriyor .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)