- Konular
- 426
- Online süresi
- 38m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adınız: ßคђค๔ıг
Yaşınız: 18
Nereli olduğunuz: z๏ภﻮยl๔คк
Hangi takımlı olduğunuz: ﻮคlคtครคгคא
Forumu nereden bulduğunuz: คгкค๔ครlคгı๓ıภ tคשรเאєรเ เlє
Forumu beğenip beğenmediğiniz: էεĸ ĸεlﻨოε ﻨlε ოüĸεოოεl
O kadar bu forumdayım ama kısmet simdiye oldu tanısmak.Metin2 ye 2005 den beri bu alemdeyim.2 yıl tr oynadım sonra soyulma gibi cesitli nedenlerden dolayı pvp serverlere göz atmayı düsündüm.Sonra pvp serverlere atılınca 3 tane server kurdum VPS ama maddi gücüm yetismedigi icin kapatmak zorunda kaldım:m08:
Daha sonra 15 yakın VPS serverde görev yaptım.Cok uzman bir GM yimdir.Photoshop grafiker,navicat,puty,filezilla,wep tasarım,pack yapma vb. gibi konularda uzmanımdır.İnsan istedikden sonra yavas yavas birseyler kazanıyor.Bende 1-2 yılda butun bu islerde uzman oldum.İns bu sekildede devam eder diyorum.Herkeze ๓єгђค๒ค diyorum.เאเ Ŧ๏гย๓lคг...
Yaşınız: 18
Nereli olduğunuz: z๏ภﻮยl๔คк
Hangi takımlı olduğunuz: ﻮคlคtครคгคא
Forumu nereden bulduğunuz: คгкค๔ครlคгı๓ıภ tคשรเאєรเ เlє
Forumu beğenip beğenmediğiniz: էεĸ ĸεlﻨოε ﻨlε ოüĸεოოεl
O kadar bu forumdayım ama kısmet simdiye oldu tanısmak.Metin2 ye 2005 den beri bu alemdeyim.2 yıl tr oynadım sonra soyulma gibi cesitli nedenlerden dolayı pvp serverlere göz atmayı düsündüm.Sonra pvp serverlere atılınca 3 tane server kurdum VPS ama maddi gücüm yetismedigi icin kapatmak zorunda kaldım:m08:
Daha sonra 15 yakın VPS serverde görev yaptım.Cok uzman bir GM yimdir.Photoshop grafiker,navicat,puty,filezilla,wep tasarım,pack yapma vb. gibi konularda uzmanımdır.İnsan istedikden sonra yavas yavas birseyler kazanıyor.Bende 1-2 yılda butun bu islerde uzman oldum.İns bu sekildede devam eder diyorum.Herkeze ๓єгђค๒ค diyorum.เאเ Ŧ๏гย๓lคг...
Son düzenleme:
- Konular
- 963
- Reaksiyon Skoru
- 822
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 233
- MmoLira
- 26
- DevLira
- 0
iyi Forumlar .
- Konular
- 858
- Online süresi
- 41m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1,296
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 263
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Hoş Geldin Kalıcı Olman Dileğiyle 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)