Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ARKADASIM RICA ETTI KOYMAMI ISTEDI KENDISI KOYAMADIGI ICIN BENDEN RICA ETTI BENDE KOYDUM 

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arkadas ekliyememis bu eklemis
))))))))))))) suna cikipta ben sibelangels'im desene
vedatt vedatt senin bu halin ne olucakkk
))))) bana bile abi sevgilimi trafik kazasinda kaybettim ellerimde öldü dedin bayan oyunculara bu sekilde baski kuruyorsun evlenip iste askim onu unutamiyorum vb onu unuttur bana 'vb tarzinda igrenc igrenc isteklerde bulunuyorsun senin yazdigin kismi rainbow almissa o eklesin onu görelim
))) 14 15yasindaki kizlarla bu sekılde ıstekde bulunuyorsun evlenip kendine acindiriyorsun sübyancimisin ? oyunu namahreme dökmeye calisiyorsun
oyunu su hale getiriyorsunuzya
bence senin yazdigin kismi koymaliydin güzel bir ban cezasi alabilirdin özellikle şamanin yazdigi kısmi cekmissin bu zihniyet üzerinde yürümeye devam ediyorsunuz oyunu ne hale getiriyorsunuz bence su
''arkadas rica etti ben koydum '' cok komedi geliyor bana
)) vedat sibelangelsmi desem
cocuk akli iste bu kadar oyunu ne hale getirmeye calisiyorsunuz rahatsiz edici tavirlar davranislar biraz akillanmalisiniz sürekli pm atiyorsunuz yancarlarlada nerde bayan görseniz rahatsiz ediyorsunuz saglam bir ban cezasi almalisin bu tür konusma oyunu cinsellıge dökme yönünden 
))))))))))))) suna cikipta ben sibelangels'im desenevedatt vedatt senin bu halin ne olucakkk
))))) bana bile abi sevgilimi trafik kazasinda kaybettim ellerimde öldü dedin bayan oyunculara bu sekilde baski kuruyorsun evlenip iste askim onu unutamiyorum vb onu unuttur bana 'vb tarzinda igrenc igrenc isteklerde bulunuyorsun senin yazdigin kismi rainbow almissa o eklesin onu görelim
))) 14 15yasindaki kizlarla bu sekılde ıstekde bulunuyorsun evlenip kendine acindiriyorsun sübyancimisin ? oyunu namahreme dökmeye calisiyorsun oyunu su hale getiriyorsunuzya
bence senin yazdigin kismi koymaliydin güzel bir ban cezasi alabilirdin özellikle şamanin yazdigi kısmi cekmissin bu zihniyet üzerinde yürümeye devam ediyorsunuz oyunu ne hale getiriyorsunuz bence su ''arkadas rica etti ben koydum '' cok komedi geliyor bana
)) vedat sibelangelsmi desem
cocuk akli iste bu kadar oyunu ne hale getirmeye calisiyorsunuz rahatsiz edici tavirlar davranislar biraz akillanmalisiniz sürekli pm atiyorsunuz yancarlarlada nerde bayan görseniz rahatsiz ediyorsunuz saglam bir ban cezasi almalisin bu tür konusma oyunu cinsellıge dökme yönünden 
pmye bakan bir yetkili anlar zaten ''tmm''cümlesi var konusmanin öncesi var yani
)) senin egolarini tatmin etmek icin söyledigin sözler iste sevgilim öldü trafik kazasinda kaybettim vb
)))))))))))))))) ajitasyon yaparak belirtdigin istekler 14 15yasindaki sabi sübyan neyin ne oldugunu ne kadar günah 'oldugunu bilmeyen cocuklara
)))
saglam bir ceza almalisin
)) senin egolarini tatmin etmek icin söyledigin sözler iste sevgilim öldü trafik kazasinda kaybettim vb
)))))))))))))))) ajitasyon yaparak belirtdigin istekler 14 15yasindaki sabi sübyan neyin ne oldugunu ne kadar günah 'oldugunu bilmeyen cocuklara
)))saglam bir ceza almalisin
terk etmis diye seni su sekilde tehdit etmissin birde yok rezil edicem yok foruma aticam diye şamanini
birde arkadas hesabi yapiyorsun neymis arkadasi atmayi bilmiyormus bu atmis aglanicak haline gülüyorsun
))))))))))))) bu genclerin hali ne olucak akillari baska faydali seylere calissa sunuda belirtmeden gecmeyeyim diger carini arkadasim '' bilmiyor demissin o carın zaten adi cıktı serverda tanımayan yok blueyesi yaptıgı edıt hırsızlıklarını kufurlerini kufur hakaretde sürüsüyle konusu var baktın sen Ulti0'n banlandi aklınca ıntıkam alıyorsun sevgilin ' yani eski sevgilinden
ultioyla yapsan zaten dıslanıcan
gönder blueyeesle arkadas yolladi tabi pm ortada senin isteklerının dogrutulsunda oda yazmıs oyunu nereye cekmeye calısıyorsunuz mafiretmis gibi merkür resimlere eklemissin kufur hakarete ekleseydın
)))) ne farki var yaptiginiz konusmalarin ? 2nizde ceza islemi görmelisiniz iyi forumlar
birde arkadas hesabi yapiyorsun neymis arkadasi atmayi bilmiyormus bu atmis aglanicak haline gülüyorsun
))))))))))))) bu genclerin hali ne olucak akillari baska faydali seylere calissa sunuda belirtmeden gecmeyeyim diger carini arkadasim '' bilmiyor demissin o carın zaten adi cıktı serverda tanımayan yok blueyesi yaptıgı edıt hırsızlıklarını kufurlerini kufur hakaretde sürüsüyle konusu var baktın sen Ulti0'n banlandi aklınca ıntıkam alıyorsun sevgilin ' yani eski sevgilindenultioyla yapsan zaten dıslanıcan
gönder blueyeesle arkadas yolladi tabi pm ortada senin isteklerının dogrutulsunda oda yazmıs oyunu nereye cekmeye calısıyorsunuz mafiretmis gibi merkür resimlere eklemissin kufur hakarete ekleseydın
)))) ne farki var yaptiginiz konusmalarin ? 2nizde ceza islemi görmelisiniz iyi forumlar- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)