HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Artik yetti arkadaslar hangi hamachinin uyelik sİtesİne gİrsem aÇilmiyor bu ne yha nasi bİ Şey bu hanİ bİde yardim eden olsa hİÇ tin umurlarinda deĞİl yhaf bu kadar da olmaz neden aÇilmiyor bu sİteler adam dİyorkİ al yapiŞtir adres ÇubuĞuna yapiyorum sayfa gÖrÜntÜlenemİyor.aÇilmasi lazimmiŞ.aÇilmiyor ama.bunu yapamayan Çok kİŞİ ya adam gİbİ bİ ÇÖzÜmÜ varsa sÖyleyİn ÇÜnkÜ gİrenlerde var
Çok sİnİrlendİm tavrim kaba geldİyse affedİn yemİn edİyorum 23. Hamachiyi denedİm ve gina geldİ bu kadar olmaz.
KullandiĞim client:2008
mc text aynen yaziyorum.
AÇiliyor oyun ama Üyelİk yok nasil bİr anlayiŞ bİrde ayni anda 2-3 kİŞİ daha sormuŞtu bİrİnde adam hepsİne aÇilmasi lazim demiŞ herneyse ne sorun var allah aŞkina vps serverlerde kralİyet yada yuksek lvl silahlari pek yok genelde hamachİ oda aÇilsa kurban kesicem tarzi.
Guveniyorum turkmmo'ya umarim bir cozumu vardir.

Çok sİnİrlendİm tavrim kaba geldİyse affedİn yemİn edİyorum 23. Hamachiyi denedİm ve gina geldİ bu kadar olmaz.
KullandiĞim client:2008
mc text aynen yaziyorum.
AÇiliyor oyun ama Üyelİk yok nasil bİr anlayiŞ bİrde ayni anda 2-3 kİŞİ daha sormuŞtu bİrİnde adam hepsİne aÇilmasi lazim demiŞ herneyse ne sorun var allah aŞkina vps serverlerde kralİyet yada yuksek lvl silahlari pek yok genelde hamachİ oda aÇilsa kurban kesicem tarzi.
Guveniyorum turkmmo'ya umarim bir cozumu vardir.