- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar oyun çok basit üstteki BİR kelimesi olmayan bir cümle sölücek ve alttaki onu doldurcak sonra o da alttakine başka bi cümle vercek böle bişi. Doğru cevap verene +repp
Efendum ıspanaklı böreği ben buldum bundan uzun zaman önceydi peynirli börek yiyoduk bi de şunun içine ıspanak koyalım dedim ıspanaklı börek oldu ............... patladı gitti!!!!
Efendum ıspanaklı böreği ben buldum bundan uzun zaman önceydi peynirli börek yiyoduk bi de şunun içine ıspanak koyalım dedim ıspanaklı börek oldu ............... patladı gitti!!!!
Son düzenleme:
- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Efendum ıspanaklı böreği ben buldum bundan uzun zaman önceydi peynirli börek yiyoduk bi de şunun içine ıspanak koyalım dedim ıspanaklı börek oldu <bom dedi> patladı gitti!!!!
aklıma gelen ilk şey 
aklıma gelen ilk şey 
- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Yeni cümle vermemişsin. Neyse ben veriyorum.
Madem ....... bilmiyon neden çıktın ağaca?
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Madem İnmeği Bilmiyon neden çıktın ağaca ?
-------------------------------------------------------------------------------------İngilizce bilmiyon Neden ................. İngilizceyi seçtiN ?
Madem İnmeği Bilmiyon neden çıktın ağaca ?
-------------------------------------------------------------------------------------İngilizce bilmiyon Neden ................. İngilizceyi seçtiN ?