kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Editli itemi kaybolan arkadaşlar içeri !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmttknmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BENM 3 PARÇA EDİTLİ İTEMİM KAYBOLMUSTUR ! TİÇKET ATTIM GELMEDİ 3 GÜN OLDU !OYUNU GERİ ALABİLİRLER İTEMLERİMİZİ GERİ VEREBİLİRLER AMA VERMİYORLAR !:mad::mad::mad:

Kardeşim Evet Kaybola Bilir Benimde Çok Oldu Bu Olay AMA O TL Lin Vicdanına Kalmıs Bisi Gm Lerde Haklı Bazıları Dıyor Baska Carına Atttın Veremeyiz Fakat SEN Peşini Bırakma Veya Editini ALDIKtan Tam 11 Dk Sora Oyundan Çıkınca Hiç Bi Sorun Ve Hiç 1 İtemin KayboLMaSs Editli 1 Çara Giripte Hemen Isınlanınca Oyundaki Edit İtemlerin Kaybolun Sen Genede Nesne Markete Bak Kardeşin Ama Mutlaka Israr Et Editlerini Almaya Calıs ... +Rep Hakettim +Repimi Verirsen Sevinirim +Rep Vermek İçin Profilimin Altındaqi Teraziye Tıkla +99 Yaz Değerlendire TıkLa Kolay Gelsin İyi ForumLaR .. !!

Kardesim 75 tl o kadar emek harcadım o kadar para harcadım yazık ya . Itemleri geri verebilirler onların elinde olan bisey ! Ya düsünsene 95 lvlsin metin kesiyosun yüük düsmüyo sonra lvl i südük bi carına aktarmak istiyosun yüüzk düsürme ihtimali daha yüksek diye sonra depoya koyuyorsun yan carı açıyorsun veee puffffff ! Itemler yok olmus sadece 1 item kalmıs ? Ne hissedersin ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri