HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a Arkadaslar....Sizlere Level NPC'yi Anlatacam...
~ Indirdiginiz dosyayi .rar'dan cikarin...icinde 20095 klasoru var, Bu Klasoru Filezilla'dan Buraya Atiyoruz...
Oraya Attiktan Sonra Virtual PC//Putty'e Gelip Reboot Atiyoruz ve NPC'imiz Hazir...
NOT:Navicat'a Gidip Player'e Sonrada mob_proto'ye Giriyoruz 20095'i aratiyoruz ve buldugumuzda, On_click 2'dir,,,,Siz On_click'i 1 Yapacaksiniz...Aksi Taktirde NPC acilmaz...
Eger sh make.sh Cekerseniz NPC'iler Yok olur, NPC'lerinizin Yedegini Mutlaka Alin...
Indirme Linki:
~ Indirdiginiz dosyayi .rar'dan cikarin...icinde 20095 klasoru var, Bu Klasoru Filezilla'dan Buraya Atiyoruz...
Kod:
/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object
Oraya Attiktan Sonra Virtual PC//Putty'e Gelip Reboot Atiyoruz ve NPC'imiz Hazir...
NOT:Navicat'a Gidip Player'e Sonrada mob_proto'ye Giriyoruz 20095'i aratiyoruz ve buldugumuzda, On_click 2'dir,,,,Siz On_click'i 1 Yapacaksiniz...Aksi Taktirde NPC acilmaz...
Eger sh make.sh Cekerseniz NPC'iler Yok olur, NPC'lerinizin Yedegini Mutlaka Alin...
Indirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Filezilla'ya atiyorsun...aga bu usr felan onlar nerde bi söylermisin bulamadım :S
kardeş çalışmadı level ver diyorum 127 lwl yaparım di yor tmm diyorum pencere kapanıyor lvl vermiyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...