Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maymun Zindanı Haritası

Rap-Cowßoy

Level 7
TM Üye
Konular
236
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
Başarım Puanı
122
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 10 Gün
MmoLira
-11
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sevgili Arkadaşlarım .. Bugün dostumun biri zindandaki masa görevini yaparken aklima geldi .. Aradasim yolu karistirdi .. Bende ona internetten maymun zindani haritasi aradim ve buldum .. Sonra dedimki:Neden bende yapmayayim .. Ve Maymun Zindani haritasını birazini oradan birazini kendi bilgilerimle karsilastirarak tamamladim .. Sakin Copy Paste ( Kopyala Yapıştır ) Aklınıza gelmesin .. Ztn Altında ßy-RapCowßoy yaziyor .. Verildi falan demeyin araştırdım biraz 1 sayfa konu çıktı .. Çoğunda rapidshareden download linki vermişler .. Bu videolu değil .. Sadece Paintten yapılmış basit bir harita .. Haydi zindanda kayboldugunuz veya masa gorevi oldugu zaman bunu bilgisayariniza kaydedip veya buradan acip bu resimden yararlanabilirsiniz .. Cok uzatmayalim iste haritamiz geliyor ..

maymunzindanharitas.jpg

El emeği göz nuru bayağı uğraştım :) +Rep ve güzel yorumlarınızı bekliyorum ..

Saygılar ve Sevgiler .. Rap-Cowßoy ..

Konu sabite alınmasını rica ederim .. Yeri yanlış bulunuyorsa taşınabilir .. Ama Sabit yapilmasi gereken bir konu bence ..

yeri deil Tasindi...

Peki tesekkurler ..

ellerıne saglık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri