romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

karabüyü arkadaşlarımdan yardım....??????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkutan26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

korkutan26

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar şimdi ben karabüyü suraya merak saldım 2 tne çarım var ninja 42 zihinsel zihinsel mi karabüyü arasında kaldım arabü sura zor kasılır fln diyolar bu bni biraz karabüyüden soğutuyo şimdi 35 kadar kassam 35 atı zırhlasam yine kasılmada zorluk çekermiyim yorumlarınızı düşüncelerini bekliyorum şimdiden düşüncelerini ve yorumlarını yapmış arkadaşlarıma tşk ederim iyi forumlar

Karabüyü Zor Kasılır, ama Kasabilirsen Çok Güçlü Bir Chardır. Aslında İlk Savaşcını 70 Yaparsın Sonra Karabüyünü Kata Çıkarıp Kasarsın. Yada Tek Başına Sabırla Karabüyüyü Kasarsın. Fakat Savaşçıyı Kasmak Avantajlı Çünkü Metin Boss Falan Kesip Para Yaparsın Suraya İtem Alırsın.

tşk aloha başka düşüncesi olan

zır kasılıyor ola bilir ama fazla diel hem zor kasılmazı dez deildir zor kasarsın belki ama 40 lv olursan +55 herkeze meydan okuya bilirsin savascı ninja ws de bu bole deildir itemin varsa kıralsın lvlın yuksekse ws ama surada 1 2 full item olmasada olr idare etcek itemler le +55 lere meydan okuya bilirsiniz yatırmasnız biraz zaman alacaktır belki ama o kadar olsun ne item var ne lvl +65 fln yaparsan suranı itemlerını iyi yaparsan senden kıralı olmaz emin ol sen sen ol yine sura ol :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri