Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeviL0fTeaRs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 191

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, dün yayımlanan röportajında Denik gazetesine konuşmuş ve Fırat Aydınus'un derbi sonrası güldüğü ve kendisini azarladığı için küfür ettiğini itiraf etmişti.

Baros dün konuştuğu iDnes gazetesinde bugün yayımlanan röportajında ise biraz akıllanmış gibi görünüyordu. "Maçta yaptığım hareket hatalıydı. Bir ceza alacağım ve bu cezaya razı olmam gerekiyor" diye konuştu.

Baros asıl bombayı ise röportajın sonunda patlattı. "Galatasaray'da iki yıllık daha sözleşmem var. Aslında burada kalmak istiyorum. Fakat sözleşmemin bitiminde 32 yaşında olacağım. O zaman Galatasaray bana kal der mi, yoksa gitmemi ister mi?.. 32 yaşındaki bir oyuncuya kimse iyi bir teklifte bulunmaz. Kendimi kandıramam. Tren değiştirmek için geç kalmak istemiyorum. Kalmayı istememe rağmen, belki de onlar beni istemez" dedi.

Baros röportajının başında ise meslektaşlarımıza ağır ithamlarda bulundu. Baros, "Gazetecilere ve mesleğe saygım var. Ama yalan haber yazanlara eşek demek istiyorum. Bunu kim kabul ederse, etsin" dedi.

BAROS GİDERSE YERİNE GELECEK
Arjantin'de yayın yapan Palermo FM'den Sebastian Srur, programında ilginç bir iddia ortaya attı. İki İtalyan devi Napoli ve Lazio'nun Brezilya'nın Internacional takımında kiralık olarak forma giyen Fernando Cavenaghi'yi istediğini açıkladı.

Cavenaghi'nin menajeri Marcelo Simonian'ı programına konuk olarak alan Srur, kendisine bu takımlarla ilgili gerçekleri sordu. Simonian ise yaptığı açıklamada, sadece Napoli ve Lazio değil Galatasaray'ın da tecrübeli oyuncuyu da transfer etmek istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın, Cavenaghi'nin haklarını elinde bulunduran Bordeaux ile temasa geçtiğini fakat kendisiyle temasa geçip Cavenaghi'nin fikrini de danışması gerektiğini belirtti. Galatasaray'da mutsuz olduğu her halinden belli olan Baros'un yerini sarı-kırmızılı yönetim Cavenaghi ile doldurmaya mı çalışıyor?

Kaynak: Fotomaç

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri