noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan J0keR06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

J0keR06

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oncelikle sözume QcyprsQ XXmenixcesiXX kazejin QApacheeQ
Bu arkdaslarıma tesekkur ediorm aramızda iyi kötu seyler oldu hepsinden özur dilerim
Dusmanım dostum herkeze oyunda basarılar dilerim..
Oyunda elimden geldince Herkeze yardım ettigimi dusunuorm..
Bırakma sebebime gelirsek.. Oyundaki Hile Duzenbazlar V.b seylerden dolayı benim görusumce oynanaz hale geldi..

Saygılar.... J0keR

ReaL'de basarılar..

Geçmiş Olsun :D Ben Mt2'yi Bıraktım ... Nedeni Aşağıda Kocaman Yazıyo xD

1. Sebeppp : Hilesiz Nesiz Okadar 32 Lvl Yaptım Ninjamı!!! Okadar Kastım Ve +9 GBY Elde Ettim!!! 32 Lvl'in XP'si Yarısına Gelince Boşu Boşuna Ban Yedi Hiç Açılmayacak Şekilde!!! Sarı Yazının Üstünü Karalayın Görürsünüz... (Mouseyle Tıklayarak Yazının Üstünde Gezdirin Basılı Tutarak)

2. Sebeppppppp : Hadi Onu Boşver, Yenisini Kasarım Dedim Şaman Ayarladım Ondada Full +7 İtem's Vardı 7- Olan Tek İtem 1 Lvl Yelpaze İdi.!! Herşey Tamamdı... Boşu Boşuna 31 Lvl'de Bi Arkadaşım (41 Lvl Kız Bir Ninja) Beni Çöl'de Akrep Adamların Orada Kasıyodu... Bi Baktım Birden Oyundan Attı... Tekrar Girdim =Hesap İsmi Veya Şifre Yanlış.= Dedi Ve Çara Giriş O Giriş Bir Daha Giremedim =(

(Boşu Boşuna Ban Yemiştir... 2 Hesabım... Darısı GM'lere!!! Bana Boşuna Ban Verdiler Darısı GM'lere İnşallah!!! Sizin Başınızdan Uzak :D

Neyse Benden Bukadar Hoşçakalın Esen Kalın... =)

Geçmiş Olsun :D Ben Mt2'yi Bıraktım ... Nedeni Aşağıda Kocaman Yazıyo xD

1. Sebeppp : Hilesiz Nesiz Okadar 32 Lvl Yaptım Ninjamı!!! Okadar Kastım Ve +9 GBY Elde Ettim!!! 32 Lvl'in XP'si Yarısına Gelince Boşu Boşuna Ban Yedi Hiç Açılmayacak Şekilde!!! Sarı Yazının Üstünü Karalayın Görürsünüz... (Mouseyle Tıklayarak Yazının Üstünde Gezdirin Basılı Tutarak)

2. Sebeppppppp : Hadi Onu Boşver, Yenisini Kasarım Dedim Şaman Ayarladım Ondada Full +7 İtem's Vardı 7- Olan Tek İtem 1 Lvl Yelpaze İdi.!! Herşey Tamamdı... Boşu Boşuna 31 Lvl'de Bi Arkadaşım (41 Lvl Kız Bir Ninja) Beni Çöl'de Akrep Adamların Orada Kasıyodu... Bi Baktım Birden Oyundan Attı... Tekrar Girdim =Hesap İsmi Veya Şifre Yanlış.= Dedi Ve Çara Giriş O Giriş Bir Daha Giremedim =(

(Boşu Boşuna Ban Yemiştir... 2 Hesabım... Darısı GM'lere!!! Bana Boşuna Ban Verdiler Darısı GM'lere İnşallah!!! Sizin Başınızdan Uzak :D

Neyse Benden Bukadar Hoşçakalın Esen Kalın... =)

Sağlığım Yerinde Ya Ona Sınırsız Kere Şükür =)

[Edit : Flood İçin Özür Dilemeyi Unuttum... Flood İçin Özür Diliyorum!!!]

Son düzenleme:
Real'De BaşarıLar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri