Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metİn2 statÜ gelİŞİmİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertreisyaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar metin2 karakter statü ve Beceri gelişimini Burda Anlatacağım Başka arkadaşlarımız Bu Konunun aynısını daha önceden açmış olabilirler Ama Ben Yinede açayım Dedim neyse KONUMUZA GEÇELİM :m08:

AYRICA BU YAZDIKLARIMIN HİÇBİRİ ALINTI DEĞİLDİR KENDİ EMEĞİM ;)

1_SaVaŞÇı

Statü Gelişimi : 1 lvlden 30 lvle kadar HP Ve STR ve verin Ondan gerisi zaten HP Ve Str olacak yine Str ve Hp fullendikten sonra DEFANS a verin Sonrası malum :)

BECERİ GELİŞİMİ : Zihinselseniz önce Güçlü Bedeni Bedenselseniz Hava Kılıcını Mastır yapmanızı öneririm 2n ci açacağınız mastır skili Bedenselde ÖFKE veya KILIÇ Çevirme Zihinselde İse RUh Vuruşu Veya Güçlü Vuruş Olabilir :...

Sura :

Statü : Arkadaşlar Sura en Zor kasılan bir karakter çünki slotları tek tek kesmek zorunda dır Statü yü 1nci olarak HP yi fullleyin 2 Ncisi ise Sp olacak

Beceri Gelişimi :

KARABÜYÜ çok sağlamdır ve çok güçlüdür İtemleri iyi Oldukca Asla bir savaşçı Onu malup edemez ...

Silah Becerisi : Silah Becerisi Skilleri Hiç Güçlü Deildir ve ASla tercih edilen son Skil tercihi olacaktır :...

Şaman :

Statüsü::
Şamanın Statüsü önce Hp Ve SONRa DEFANSI fulle mek le gerçekleşir

Becerileri :

Becerileri KUTSAMA becerisi tüm karakterlere yardımcı olması için kullanılır ama güç olarak etkili bir gücü yok

2 Nci si Str yardımı yapar Ve Şamanın Güçlü Olmasını Sağlar

NİNJA :

Ninja 3ncü sıradaki karakter olup savaşçının hamlesini göz arda edebilirse savaşçı yı yıkabilir suraya dayanması için çok sağlam bir karakter yaratmanız gerekir

STATÜ :

Statüsü önce HP yi fulledikten sonra Defans yani DEX e Vermeniz en mantıklısıdır

BEceri ::

Ok : Ok becerilerinin vuruş güçleri azdır ama uzaktan saldırı ve yay güücü olarak bakarsak yi bir beceri:

Yakın Dövüş:: Yakın Dövüş Skillerin en güçlü baskın olduğu beceri skilleridir..

BENDEN BU KADAR EMEĞE SAYGI ALINTI ASLA DEİLDİR :ka24::ka24:

arkadaşlarr lütfenn sizden ridca ediyorum bana yazcağım konda yardımcı olmanızı istioyurum yoksa bu gidişatla yiyenimi kaybedecezzz pc başında pyununu kötüölülemk gibi bir niyetim yok sadece benım yiyenimin nickini iptal etmek istiyorum ama bir türlü
bir türlü şifresini alalamdımm lütfen bu sitenin yöneticileriylee görüşmekk istiyorumm biraz duyguları var ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri