M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kayıp olan itemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DmrtaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

DmrtaS

Level 4
TM Üye
Konular
211
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyigünler arkadaşlar,
Bu sabah itibari ile kesmiş olduğum bosslardan düşen sandıkları,çıkan otları ve taşları depoya koymuştum fakat,karakter atıp girdiğim zaman invertory ve depoda kayıpların olduğunu fark ettim.Kayıp olan itemlerimin listesi şöyledir;
-4 Adet alev kral sandığı
-4 Adet azrail sandığı
-4 Adet kırmızı ejderha sandığı
-4 Adet kırmızı ot
-Cadıdan düşürmüş olduğum 12 adet çeşitli +4 taş
-Cattyden almış olduğum ejderha tanrı hp ve saldırı şeklindedir.
Bu teknik bir arıza olduğundan oyun yönetiminin mağduriyetimi gidermesini arz ederim,iyi günler.

Edit: Mağduruyetimin kanıtı olarak ilgili ss

Depomda bazı itemler birbirine girmiş,bazıları ise kaybolmuştur...
Edit 2 : Aynı hata 24.03.11 tarihinde 22:00 civarında tekrarlanmıştır.

MAĞDURUYETİN GİDERİLMESİNİ ARZ EDERİM..!

Son düzenleme:
o giden itemler geri veriliceni sanmiyorum. Foruma herkes bu konuyu gördükden sonra acar bi konu ve 20 editim kayboldu filan seyler yazabilir. O kontrol edilemiceni saniyorum ve o yüzden bence geri verilemez itemlerin.

o giden itemler geri veriliceni sanmiyorum. Foruma herkes bu konuyu gördükden sonra acar bi konu ve 20 editim kayboldu filan seyler yazabilir. O kontrol edilemiceni saniyorum ve o yüzden bence geri verilemez itemlerin.

"Teknik sorun" mağduriyetin sağlanması oyun yetkililerinin başlıca görevi+editi olan adam marketten lira almıştır birşey yapmıştır,kontrol edilir gereği yapılır.

bide cvp verseler snn yine boss eşyaları gitmiş onları sorun olmaz bnm editler gitti 75 t zarar var suan kim karsılayacak bunu!! :@@

arkadaşlar boşa çene üretmeyin kaybol itemler geri verilmez ben sıf bunu için metin2 turkey bıraktım bütün itemlerim gitti ama geri verilmedi :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri