- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bakın şimdi size dark orbit önemli birşeyler anlatacam,
SİZİN İÇİN ARAŞTIRDIM VE BULDUM
Dark orbit oyunu tam bir para tuzağı neden sizce bakın şimdi
oyunda geminin patlamaması için uridium alıp gemini full elit itemlerle donatman lazım uridiumda gerçek para ile alınıyor buda gemini tammamen güçlü yapman için yaklaşık 2 milyar ödemen lazım yoksa almassanız gelen geçen sizi öldürüyor
ezik gördüklerinde direk kesiyorlar para biriktiriyorsunuz gemi alıyorsunuz
sizi patlatıyorlar tamirat için 500 uridium istiyor uridium da gerçek para ile alınıyor eee gitti gemi alacaksın 0 creditslik phocenix bu gemide ilk başladığınız ezik gemisi kendi gezegeninden olan kişilerde sana saldıra biliyor eee ne oldu
gelen geçen kesiyor yani açtığınız chara para harcamassan gemin salam kalmıyor ben denedim oyunu sinir krizi geçirdim 200.000 credistlik bigboy diye bi gemi var alıyom canavar öldürmeye gidiyom ya düşmalar beni öldürüyor yada benim yani aynı gezegenden olduğum bi kişi beni kesiyor
SİZE BU OYUNU GERÇEKTEN HİÇ TAVSİYE ETMEM
İMZA: BY serdar
SİZİN İÇİN ARAŞTIRDIM VE BULDUM
Dark orbit oyunu tam bir para tuzağı neden sizce bakın şimdi
oyunda geminin patlamaması için uridium alıp gemini full elit itemlerle donatman lazım uridiumda gerçek para ile alınıyor buda gemini tammamen güçlü yapman için yaklaşık 2 milyar ödemen lazım yoksa almassanız gelen geçen sizi öldürüyor
ezik gördüklerinde direk kesiyorlar para biriktiriyorsunuz gemi alıyorsunuz
sizi patlatıyorlar tamirat için 500 uridium istiyor uridium da gerçek para ile alınıyor eee gitti gemi alacaksın 0 creditslik phocenix bu gemide ilk başladığınız ezik gemisi kendi gezegeninden olan kişilerde sana saldıra biliyor eee ne oldu
gelen geçen kesiyor yani açtığınız chara para harcamassan gemin salam kalmıyor ben denedim oyunu sinir krizi geçirdim 200.000 credistlik bigboy diye bi gemi var alıyom canavar öldürmeye gidiyom ya düşmalar beni öldürüyor yada benim yani aynı gezegenden olduğum bi kişi beni kesiyor
SİZE BU OYUNU GERÇEKTEN HİÇ TAVSİYE ETMEM
İMZA: BY serdar
Son düzenleme:
- Konular
- 658
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -58
- DevLira
- 0
dikkat edersen patlamassın
- Konular
- 133
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
2009 Ah o günler...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)