Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yaşlılar Haftası

• Konuyu başlatan ByRevo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 234

ByRevo

Level 17
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,457
Online süresi
1007s
Reaksiyon Skoru
694
Altın Konu
0
Başarım Puanı
369
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 11 Gün
MmoLira
-134
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ankara Büyükşehir Belediyesince Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, yaşlılarla bir araya geldi.

Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, iyi ki Yaşlılar Haftasının olduğunu belirterek, bu haftada da yaşlılarla beraber olunabildiğini bildirdi. Böyle özel günlerde daha çok büyüklerle bir arada olunduğunu, bunun için çok mutlu olduklarını ifade eden Gökçek, yaşlılara gereken ilgi ve özenin gösterilmediğinden yakındı.

Gökçek, şunları kaydetti:

"Biz yaşlılarımıza saygı göstermek zorundayız. Biz vakıf olarak yaşlılarımızı ziyaret edip ellerinden tutmaya çalışıyoruz. Yaşlılar bir nimettir. Evinde bir yaşlısı olan o evin bir bereketi vardır. O evin huzuru vardır."

Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterileri yer aldı.

Halk Oyunları topluluğunun Bitlis yöresi gösterilerinin ardından sahne alan Eryaman Aile Yaşam Merkezi Türk Halk Müziği Korosu çeşitli türküler seslendirdi.

Kocatepe Kültür Merkezi'ni dolduran seyircilerin alkışlarla eşlik ettiği türkülerin ardından Eryaman Aile Yaşam Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu ise sevilen eserlerden oluşan bir konser sundu.

- Ankara

Paylaşım için teşekkürler.

Önemli değil. :)

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri