Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
iyi günler Ben SmoKeLeS ip lerede Bakabilirsiniz..22 MART 2011 salı günü SmoKeLeS adli Carimi 3 editle Tks edecektim Sadece kiraliyetli olarak takas edecektik..emitan adli pazar cariyla konustum bu MERTER ve SaTuKBuGRa nın sahibinin pazar cari alacagini söyledi.. ! Sifre ve id yi verdim Cari cok begendi.. bende MERTERE güvenerek once Hesabı ben verdim.. Fakat Sonradan Vermeyip Kactı ..üstüne emitan adlı carindan ailevi Degerlere agiza alinmayacak küfürler Yazdi... SmoKeLeS carima cok emek Verdim..bi aralar Gm dim.. Carimin Geri alinmasini Ve MERTER , emitan, SaTuKBuGRa carlarinin Süresiz Banını talep ediyorum.. Video Fotograf ve konusmalar Var...Carimi geri alacagimi Ümit ediyorum o kadar Para verdim bir sürü edit aldim bütün paramı oyuna yatirdim emegimin karsiligini alacagm.. Cari geri alamsamda Banlayin.onda kalmasin
fotolar
Video
VİDEOyu hq kalıtesinde izleyin yoksa net degil
fotolar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Video
VİDEOyu hq kalıtesinde izleyin yoksa net degil
MERTER ve emitan banlanıcak. Yanlız satugbugra adlı kişinin hırsızlık yaptıgı gözükmüyor burdan emin olamayız.İtem güvenliği oyuncuya aittir ayrıca iadeside mümkün değil ama smokeles adlı charı banlıyabiliriz.
Smokeles neden geri verilemyior.o kadar para bosunamı saydım kardes. Carimin bi sucu yok herseyde ortada yaw.Geri almak isityorum sade car item felan umrumda degil
Hayrlı işler 
Defalarca soyledık car satıs alıs verıs bunlar guvenılr seylerdegıl
1. senı dolandıran sahsın tum carlarını vermıs oldugun ss lere dayanarakdan banladık
2. Hıc bır kosulda ıtemlerın gerı ıadesı soz konsu bıle olmaz kı; yeternce acıklama mevcut forumda
3. Ellerınle vermıs oldugun sıfreyı adam degıstrmıs ve bızden carı gerısı tyrsn ; :S
Not: Char guvenlıgı tamamen oyuncuya aıttır kuralını cıgneyerek bunu ıstyrsn bızden
Uzulerek soylyrm gecmıste verdıgın emeklerden colayı teskkur ederm fakat bu konuda yapabıelcegımız teksey senın carında banlamak olacaktır.
Iyı forumlar....

Defalarca soyledık car satıs alıs verıs bunlar guvenılr seylerdegıl

1. senı dolandıran sahsın tum carlarını vermıs oldugun ss lere dayanarakdan banladık
2. Hıc bır kosulda ıtemlerın gerı ıadesı soz konsu bıle olmaz kı; yeternce acıklama mevcut forumda
3. Ellerınle vermıs oldugun sıfreyı adam degıstrmıs ve bızden carı gerısı tyrsn ; :S
Not: Char guvenlıgı tamamen oyuncuya aıttır kuralını cıgneyerek bunu ıstyrsn bızden
Uzulerek soylyrm gecmıste verdıgın emeklerden colayı teskkur ederm fakat bu konuda yapabıelcegımız teksey senın carında banlamak olacaktır.
Iyı forumlar....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)