HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hahainsaf be kardeşim yıllardır mı var.Ben şahsen bugun tanık oldum.Şuan marsdayım bi sorun göremedim demin merkürede baktım.Lag gelip geçti.
Dikkat Etmiyosn Heralde Tahminen 1 seneye yakın bu lag olayı mevcut
yine lag olsun iyi eskiden oyunda ışınlanırdık kızıldan şehire char buga girerdi mmomt2nin ilk acıldıgı günlerde :m08::m08: o zaman oyuncu cokdu bunun 5 katı oyunucu vardı simdi oyuncuda azaldı yine lag var yine lag ne diyim artık... :ka24:Bu aralar lag olduğu doğru. Bunun farkına da en çok suralar varır. Çözmeler lagdan işlemez hale geldi. Geçidir umarım.
Bu aralar lag olduğu doğru. Bunun farkına da en çok suralar varır. Çözmeler lagdan işlemez hale geldi. Geçidir umarım.
adam dogru söylüyor 
Bizde hep oluyor.Mavi bayraga gidiyoruz ticaret için yürüyemiyoruz resmen.Mavi bayrakta beni sıkıştıranları öldürüyorum vuruyorum 2-3 saniye sonra işliyor.
Onun bunla alakası yok , mawideki oyuncu sayısından kaynaklanıyor. Zaaten açtığınız konuda bahsettiğiniz lagda geçti , ve her zaman da olmuyor abartmayalım. Kilit
Onun bunla alakası yok , mawideki oyuncu sayısından kaynaklanıyor. Zaaten açtığınız konuda bahsettiğiniz lagda geçti , ve her zaman da olmuyor abartmayalım. Kilit
Kilit Atılıp Atılmaamsı Sana SorulMadı BırakTa Yoneticeler Karar Versin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)