HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tamam Nan OLayi Strese Baglamayın
BirazDan Kiliti VuracaKlar 
BirazDan Kiliti VuracaKlar 
Şu Olay Kaç Yıldır Var Bi Çözüm Bulamadılar.Arada Bi gidiyo hiç gelmiyo cinnet geçiriyoruz ne diyim yönetime ödeme bildirimlerini onaylamak yerine oyunun lag vb gibi sorunlarını halletseler artık bi el atsalarda bitirseler şu lag vb gibi sorunları daha iyi olacak
haha
insaf be kardeşim yıllardır mı var.Ben şahsen bugun tanık oldum.Şuan marsdayım bi sorun göremedim demin merkürede baktım.Lag gelip geçti.hahainsaf be kardeşim yıllardır mı var.Ben şahsen bugun tanık oldum.Şuan marsdayım bi sorun göremedim demin merkürede baktım.Lag gelip geçti.
Bizde hep oluyor.Mavi bayraga gidiyoruz ticaret için yürüyemiyoruz resmen.Mavi bayrakta beni sıkıştıranları öldürüyorum vuruyorum 2-3 saniye sonra işliyor.
Ewet,Bu Soruna Çözüm bulursanız iyi olur benim ve çaoğu arkadaşları bu sorundan şikayetçiyiz Ben ve Arkadaşlarım Devamlı onlineyiz 24 saatin 7 , 8 saat oyunda Kalabiliyoruz Şimdi ise 2 ,3 saate düştü Burdan, Sayın ADMİN , NİN İlgilenmesini rica Ediyoruz ,Bu konuya + rep verin Arkadaşlar herkese Lag,sız oyun Diliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)