Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Tayfur Havutçu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 246

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kaptan giderken bir yazı yazmıştım. Şimdi geldiğinde bir yazı yazıyorum.
Ama öncelik farklı. Öncelik, Erkek Voleybol takımının küme düşmesinden dolayı sevgili Doğan Küçüemre'ye teşekkür etmek.
Teşekkürler sayın Küçükemre. Adınızı Beşiktaş tarihine geçirdiniz. Bu kadar önemli bir maçta olmayarak daha önemli bir iş yaptınız. Ben size bir şey demiyorum. Taraftara siz anlatın artık. Teşekkürler.
"Güle güle Kaptan.....
Güle güle Tayfur Havutçu. Beşiktaş'a verdiğin emek için, oynadığın futbol için, sevindiğin için, üzüldüğün için, o formayı hakkıyla giydiğin için sağol...Dün akşam Kaptan Tayfur'un jübile maçı vardı. Beşiktaşlı taraftarlar İnönü Stadını kaptan için doldurdular. Hem keyifli bir maç seyrettiler, hem de her Beşiktaşlı futbolcu gibi, Tayfur'un, Şifo Mehmetin yaptığı yardımlara katıldılar."
Böyle "güle güle" demişim kaptana. Cumartesi akşamı ise o bize "hoş geldiniz" dedi.
Burada maçta yaptıklarını, tekniği, taktiği yazmak istemiyorum. Çünkü yapılan iş gayet başarılıydı. Burada yazacaklarım Tayfur'un bizzat kendisi ve sonrası ile ilgili.
Yapacaklarını, yapması gerekenleri ve en önemlisi yapmaması gerekenleri yazacağım.
Sevgili Tayfur hocam, sen artık Beşiktaş Futbol takımının başındasın. Gururlu ol.
Artık seni arayan çoğalacak, eskiden seni unutanları unutma.
O kadar çok futbolcu önerecekler, o kadar çok dönen çark hakkında seninle konuşmaya çalışacaklar ki şaşıracaksın. İnanma. İnandırma.
Sen genç ve tecrübesiz değilsin. Artık olgun ve tecrübe sahibisin. Birçok teknik adamla çalıştın. Kendi çizgini ortaya koymanın zamanı geldi.
Biz seninle yan yana yürüyeceğiz. Arkandayım diyene inanma.
Bu taraftara açık ol. Eksiklerini yanlışlarını söylemekten çekinme.
Ama en önemlisi mağrur ol. Gücünü küçümseme. Mütevazi olma. Sen Beşiktaş'ın başına geçtin. Bunu bil ve bunun devam edeceğini unutma. Birçok isim zikredilebilir ama merak etme. Belki seneye yine sen olacaksın. Çünkü sen Beşiktaş'ın çocuğusun.
Ey Beşiktaşlı. Size kim ne derse desin inanmayın. Tayfur'a sahip çıkın. Bizim Josep Guardiolamız olsun. Guardiola ,Barcelona öncesinde hiç takım çalıştırmadı. Sevgili başkan, destek ol. Adınızı Türk futbol tarihine yazın. Tayfur'a inanın. Gelin birlikte seneye Avrupa'da kupa alalım. Tayfur'a destek olun, inanın, güvenin. Tayfur bu işi çözecektir.
Ey Beşiktaş taraftarı, sonuna kadar, ne olursa olsun Tayfur'a destek olacağınıza, onun bizim olduğuna SÖZ verirmisiniz ? Artık destek ve inanç zamanı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri