Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hamachi'de herkesde ünlem mi var? [ ProgramsıZ ] Çözümü için tıkla! >

facekase

Level 4
TM Üye
Konular
141
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
Başarım Puanı
97
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 26 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. İlk defa TURKMMO'da yardım için konu açıyorum. Bu benim ilk yardım amaçlı konum yani :)

Sizlere geniş ve güzel bir anlatım yapabilirsem ne mutlu bana ve size :)
Şimdi geçelim konuya▼

Arkadaşlar Hamachili serverlar kolay diye birçok arkadaşımız Hamachili server oynamakta. Yani sanırım :) Benim de bir hamachili serverim vardı. Hala da var xD. Bi arkadaşım serverime gelecekti. Ama bir sorun. Hamachi de herkesin adının yanında bir ünlem vardı. Bu yüzden servera giremedi, çok üzüldü. Bende uzun süredir çözümünü arıyorum ve buldum. Windows7 üzerine anlatacağım ama. Tarayıcım Windows7 değil diyorsan, ben anlamam diyorsan, konunun gerisini gözardı edebilirsin. Yok benimki XP ama Win7 ile anlamlarını bulurum diyorsan gerisini okuyabilirsin.

Soru► Neden hamachide herkesde ünlem var?
Cevap► Aşağıda :)

Ağ Bağlantılarındaki Hamachi Ortak Ağını silmiş, veya devre dışı bırakmış olmanız gerek ki böyle bir sorun yaşıyorsunuz. Bu sorunu Windows7 üzerinden anlatacağım.

Aynen yapınız:
Ağ ve Paylaşım Merkezi > Sorunları Giderin > Ağ Bağdaştırıcısı > Hamachi

Bu kadar! ;)

Eğer sorun devam ederse yorum yazabilirsiniz.
Yakında resimli anlatım yapacağım.

Yararlanıpta +REP vermeyenlere haram zıkkım olsun "DEMİYORUM!"
Sadece eliniz sağlamsa bi +REP'i esirgemeyin istiyorum.
Hiçbiryerde bulamadığınız konuyu burda ben açtım ve yazmak için half time uğraştım.
Karşılığını almak benim " H A K K I M ! ! ! "

Neyse :)
İyi forumlar TURKMMO üyeleri!

Konu sabit pls!!!

Güncel +++++++++++++++

Hiç mi yorum yapan yok ya?

MAL gibi xp yide anlatmazsan tabi atmazlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri