- Konular
- 1,043
- Online süresi
- 10m 55s
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Efendi kişiliği ve futbol bilgisiyle Türk futbolunun en önemli değerlerinden biri haline gelen Şenol Güneş'e futbolcularından destek geldi. Beşiktaş maçında hakeme itiraz ettiği için tribüne yollanan ve iki maç ceza alan Güneş, Kasımpaşa maçının ardından yarınki Gençlerbirliği karşılaşmasında da tribünde oturacak. Bordo-mavili futbolcular, hocalarının varlığını her zaman yüreklerinde hissettiklerini belirterek, "Bu maçta onun için oynayacağız" dediler.
Trabzonspor için oynayın
Kaptan Yattara ve takım arkadaşları dünkü idman öncesinde bir araya gelip Güneş'e "Hocam bu maçta sizin için oynayacağız. Galibiyet sözü veriyoruz" ifadesini kullandılar. Futbolcuların tavrı karşısında duygulanan Güneş'in ise öğrenicilerine, "Benim için değil Trabzonspor için oynayın. Tribünden sizi izlerken tedirginlik yaşamak değil, keyif almak istiyorum. Siz ne yapacağınızı iyi bilirsiniz. Bu maçı alalım ve yola devam edelim" dediği öğrenildi.
Trabzonspor için oynayın
Kaptan Yattara ve takım arkadaşları dünkü idman öncesinde bir araya gelip Güneş'e "Hocam bu maçta sizin için oynayacağız. Galibiyet sözü veriyoruz" ifadesini kullandılar. Futbolcuların tavrı karşısında duygulanan Güneş'in ise öğrenicilerine, "Benim için değil Trabzonspor için oynayın. Tribünden sizi izlerken tedirginlik yaşamak değil, keyif almak istiyorum. Siz ne yapacağınızı iyi bilirsiniz. Bu maçı alalım ve yola devam edelim" dediği öğrenildi.
- Konular
- 406
- Reaksiyon Skoru
- 313
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -51
- DevLira
- 0
Bilgi İçin Tşk
- Konular
- 1,169
- Online süresi
- 7h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -265
- DevLira
- 0
Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)