xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Tek düşüncem şampiyonluk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor'un hakkında birçok transfer haberi çıkan oyuncusu Selçuk İnan, şu anda sadece şampiyonluğa konsantre olduğunu söyledi. İspanyol ve Fransız kulüplerinin yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan başarılı oyuncu, "Sözleşmem sezon sonunda biteceği için ismim birçok takımla anılıyor. Bunları normal karşılıyorum ve aldırmıyorum. Taraftarımız da aldırış etmesin" derken, "Şu an aklımda sadece şampiyonluk var. Buna konsantre olmuş durumdayım. Başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorum" ifadesini kullandı.

Beni Trabzon, Selçuk yaptı!
Sezon sonu geldiğinde ilk olarak Trabzonspor ile masaya oturacağını bir kez daha tekrarlayan Selçuk, "Bunu her yerde söylüyorum. Benim önceliğim, beni Selçuk İnan yapan Trabznospor'dur. Kulübümle masaya oturmadan kimseyle görüşmem. Bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu. Tek dileğinin sezonu mutlu şekilde tamamlamak olduğunu dile getiren milli futbolcu, Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak da "Kazanıp yola devam etmek istiyoruz. Hiçbir maçımız bundan sonra kolay değil. Var gücümüzle mücadele edip, kayıp yaşamamaya çalışacağız" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri