mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bir Sevdadır M2-WAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 367

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Serverimiz İdeal Güzellikte Orta Zorlukta oyuncuları zorlamayacak şekildedir.Oyunumuz sizden birşey talep etmez ancak
kampanyalardan uzak durmaz...

Kampanya:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Serveri 15 Arkına önerene Edit item. Kayıt Olurken e-mail yerine sizin oyundaki nickinizi yazarsa. 2 saat içinde iteminiz
deponuzda olur. [%75 ORT-%75 Beceri] Şeklindedir Ayrıca 5. efsun olarak Alıyorsunuz vede değişmiyor ancak bozarsanız
sorumlusu biz değiliz

2.Si Sunucuyu Hackliyecem diye bana gelenler olmasın hackledim diye gelin hacklicekseniz...

3.Sü Bu Söze Dikkat.: Meraba gm alımı wardı herşeyi biliyorum...ayrıca tüm komutlar ezberimde.
Bu sözle gelecek olanlar hiç gelmesin Gm Alımı Yoktur !Eğer o kadar profesyonel iseler başka serverde gm olsunlar

4.Sü Gmye İtem Dağıt-Dropları Aç-Şu var bu war diye sölemeyin.

Sunucumuz yeni açıldı ve az test edildi açıkları v.b şeyleri zaman gösterecektir.bundan dolayıda aynı şekilde.kayıt olurken

Yeni Kayıt Açabilirsiniz.

Adınız Kısmına:

Bug:Serverde item alıp satınca para daha çok geliyor ![Nick]

Aynı bu şekilde yazarsanız 5 level ile ödüllendirileceksiniz.

5.Serverimizin ücreti sürekli ödenmekle birlikte 3 aylık açtırılıp... uzatılması için paranın %90 ı tamamlanmıştır.

6. Sunucu Yaklaşık 3 Gündür üzerinde çalışmaktayız ideal şeyleri bulduk sizler için... Herkesin Beğendiği Şekilde

7. Işınlanma Yüzüğü Mevcuttur Heryere Işınlar !

8.Binek Yüzüğü Mevcuttur. Binekler üstünden vurulabilir-Skill Çakılır[ Ayrı Bir Özellik.]: Diğer Serverlerde Şöyle bir sorun war.
Binekten vuruyorsun ancak hasar vermiyor Evet Bunu Kaldırdık !

Npcler:

http://i67.servimg.com/u/f67/14/37/07/21/taniti10.jpg

BİZİ TAKİP EDEBİLMENİZ İÇİN FACEBOOKTAYIZ !:

http://www.facebook.com/pages/M2-War/159632644094469?sk=wall

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri