InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Ben Böyle Adaletin .. !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emiralp55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 369
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşim 1 saat önce azap hileden banladn dedin ! xfirede gameselfde 4x bildiriminde kural ihtitali bildiriminde videom filan yok haksız yere banlamak adama ne kadar koyuor beni anla kanıt istiorum sizide yordğmu biliom özür diliorm yoğrdum icin ticcet atıcam inş cevap hemen gelir ticcet atınca ne olcak onuda belirtirmisin

ban hakkında itiraz katagorisine ticket atınız.
yetkili arkadaş gelince bakar.

Kardeşim sabah diordun Hileden banlanmişsin bnde sana diomki xfirede gameselfde + forumn 4x bölümü ve kural ihtilali ban bölümnde videom filan yok ben 19 mart 03 2011 de gece 12 de kapattım charımı ondan sonra sabah grdm forumda kfr bölümnde su fotoyu atmiş adam

bunu atmadan önce zaten giriodu bunu attkdan sonra ban yedim bu kfrdende kfr sayılmazda sınırsız ban yedik :)) nası oluorsa heralde bi ynlş anlaşlma olmuşdur diorum bu konuda burda kapanır ticket attım cevap en zaman gelir bu arada azap sen hileden ban yedin dedin linki verirmisin . ? k.qelsn

Anlatamıyorum galiba

Forum Üzerinden SS Göstermek YASAK.

ban itiraz katagorisine ticket atınız.
yetkili arkadaş gelince ilgilenir.

Kardeşim 1 saat önce hileden banlandın diordun dedim bnde varsa kanıtın linki ver izlim haksız yere ban yemek ne kadar koyuor insana biliormusun sizide yoruom farkındaym o yzdn özür diliorm k.bakma kardeşim ticket at demişsin attım cevap ne zaman gelir ... hileden banlandın dedin aklım onda kaldı :S xfirede gameselde nede forumun bölümlerinde hic bi yerde videom yok 19 mart gece saat 12 kadar oynamişdim adam kfr ss si koymuş su resim
Ondan sonra sabah bi grdm char ban yemiş bu foto yokken yememişdi bu geldi yedi buda küfür sayılmıor ama kfr dielim cezam neyse cekim ama sınırsız yedim bu kfrden sende hile diorsn kanıtınız varsa linki ver izlim zaten ticket attım k.qelsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri