Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Counter Strike Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToNiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 659

ToNiq

Level 7
TM Üye
Konular
325
Online süresi
1d 21h
Reaksiyon Skoru
113
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
186
MmoLira
473
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar FPS Oyunları ararken CS Yi çok duydum zaten biliyordum :D oynamaya karar verdim.

Bana oyunu nasıl yükleyebileceğimi açık olarak anlatabilecek varmı veya download linkini verecek olan varsa gerçekten iyi olur.

Bilgisayarımın özellikleri:
-Sistem;
Windows XP
Service 2 Pack

-İşlemci;
İntel(R) Celeron(R) M

-RAM;
1.99MB RaM
1.40 GHz

Oyunu oynamayı çok istiyorum eğer yardımcı olacak varsa lütfen özel pm S.S.S Bulamadım CS Bölümünde o yüzden özel konu açtım..

Öncelikle merhaba.Cs 1.6 yı nasıl yükleyebileceğini gösteriyim.Tek yapman gereken vericem linkden siteye girip Tam 10 download linkinden birini indirmen ve Normal bir şekilde kurman.(Özel bir ayar yapman gerekmiyor.)
Linkden oyunu indirdikden sonra serverlara girebilmen için SxE gerekli olucak.Sxe hile engellemek için gerekli bir programdır ve sxe olmadan çoğu servera giremezsin.Sxe yi indirmek için .Şunu unutma önce ilk linkden Set up ı indir ve kur Oyun kurulunca Sxe yi kur Ve sxe yi açıp oyuna Gir.Her oyuna girdiğinde önce Sxe yi açmayı unutma.El emeğimdir :)Yardımcı olabildiysem Teşekkürü esirgeme :)

Öncelikle merhaba.Cs 1.6 yı nasıl yükleyebileceğini gösteriyim.Tek yapman gereken vericem linkden siteye girip Tam 10 download linkinden birini indirmen ve Normal bir şekilde kurman.(Özel bir ayar yapman gerekmiyor.)
Linkden oyunu indirdikden sonra serverlara girebilmen için SxE gerekli olucak.Sxe hile engellemek için gerekli bir programdır ve sxe olmadan çoğu servera giremezsin.Sxe yi indirmek için .Şunu unutma önce ilk linkden Set up ı indir ve kur Oyun kurulunca Sxe yi kur Ve sxe yi açıp oyuna Gir.Her oyuna girdiğinde önce Sxe yi açmayı unutma.El emeğimdir :)Yardımcı olabildiysem Teşekkürü esirgeme :)

Teşekkürler fakat normal botlarla falan oynasam olmuyormu :D

Bak orasını hiç denemedim Genelde online oynuyorumda :D ama sen yinede bir dene...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri