Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar;
ÖnceLikle Bedava Silk Gold Premium Gibi konuların arttığını Fark Ettim Ve BöyLe 1
Konu Açma Gereksimi Duydum. İlk Olarak Bedava Silk Gold Pre Gibi Şeylere İnanmayın Bu konuları açan ADİ İnsanlar Biz veya Başka kişilerin Çarlarını Soymak İSTİYORLAR. Sakın Ama Sakın Bedava gold Pre Silk Gibi Kandırmacalarına inanıp Siteye girip Id Ve Pw nizi Vermeyin Sizin Emeklerinizi Çalarlar... Sakın Ama Sakın bu tür konulara Girmeyin Bile.! Bu kötü İnsanlara İnanmayın ! ! ! Ve Direkt Şikayet eDin VE bu Olaylara Hep Beraber Dur Diyelim ! !! !!
İyi ForumLar ::: :f08::m18::cay::m29:
BBirilerini Bilgilendirdiysem Ne mutlu Bana
1 Yorum Bile Yeter.
:f52:
ÖnceLikle Bedava Silk Gold Premium Gibi konuların arttığını Fark Ettim Ve BöyLe 1
Konu Açma Gereksimi Duydum. İlk Olarak Bedava Silk Gold Pre Gibi Şeylere İnanmayın Bu konuları açan ADİ İnsanlar Biz veya Başka kişilerin Çarlarını Soymak İSTİYORLAR. Sakın Ama Sakın Bedava gold Pre Silk Gibi Kandırmacalarına inanıp Siteye girip Id Ve Pw nizi Vermeyin Sizin Emeklerinizi Çalarlar... Sakın Ama Sakın bu tür konulara Girmeyin Bile.! Bu kötü İnsanlara İnanmayın ! ! ! Ve Direkt Şikayet eDin VE bu Olaylara Hep Beraber Dur Diyelim ! !! !!
İyi ForumLar ::: :f08::m18::cay::m29:
BBirilerini Bilgilendirdiysem Ne mutlu Bana
1 Yorum Bile Yeter.
:f52:Teşekkürler..
Ö.d Arkadaşım
Bedava Silk Var Yalan Degil Ama Silkroadın Sitesinden 32 silk veriyor o kadar 3 tane magic pop aldım sos cıktı 

Bedava Silk Var Yalan Degil Ama Silkroadın Sitesinden 32 silk veriyor o kadar 3 tane magic pop aldım sos cıktı![]()
Ewt Bazı kampanyalar oluyor joymax.com dan ama baska site açıp Id ve Pw soruyorlar
Bunun için yazdım bu konuyu- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)