DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

TurkMT2 :@:@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre--1995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya biraz biraz ne birazi salak salak konusup yalakalık yapma burda embesil biz o kadar emek werelim kapayip acmasinlar Dalkavuk...!!!

Sana katılıyorum kardeşim bazı dalkavuklar shorty savunuo tmm adamın işi zor fln ama açamıcaksada yarın sabah accam demesn :mad:

lan shorty bizim için yeni sistem yapıcak ahlaksızlar.okusaydınız forumu anlardınız

olabilir arkadaşlar şimdi oyuna reset atıyolar kos koca oyun bunu ayarları var bide taşıma meselesi var bu karakterleri tekrar yuklemesi var karakterinizdekı ıtemler ne kr onemlı vede ne kdr fazla ise bu ayarlama dahada uzayabilir . millet sizin oynayasınız diye oyun acıyo sizde varya hemen nıye acılmadı nıye acılmadı dıyonuz . annenizin karnında 9 ay nasıl durdunuz la ben bunu merak ediyom.

olabilir arkadaşlar şimdi oyuna reset atıyolar kos koca oyun bunu ayarları var bide taşıma meselesi var bu karakterleri tekrar yuklemesi var karakterinizdekı ıtemler ne kr onemlı vede ne kdr fazla ise bu ayarlama dahada uzayabilir . millet sizin oynayasınız diye oyun acıyo sizde varya hemen nıye acılmadı nıye acılmadı dıyonuz . annenizin karnında 9 ay nasıl durdunuz la ben bunu merak ediyom.

Sen annenin karnındayken okumayı yazmayı bilgisayar kullanmayı ve sabretmeyi biliyormuydun ?

Bir sürü insan emek verdi para verdi bumu karşılığı..Sitelerin 2 side kullanılmaz halde ve sunucuya bağlantı yok..

Herşeyden önemlisi dikkatimi çeken şu Kule yapımı şu ana kadar turkmt2 de 9. katı yani azraili gören birileri varmı ? Ne zaman normal bir şekilde 7. ve 8. kata kadar çıktıysak attı oyun bu neden sizce ? Azrailden düşecek itemlerin bir kaçını ve en önemlilerini Nesne markete koydular ve o gece bitti herşey sizce normalmi bu durum ?

Eğer yetkililer gerçekten sağlam bi açıklama yapmazsalar verdiğim para ve emek onlara Haram Zehir zıkkım olsun...Eğer yeniden açılacaksa dediğim gibi bir açıklama yapılsın adam gibi..Shorty ne maillere cevap veriyor nede ona benzer birşeyler yapıyor bu başlığa davet ediyorum shortyi gelsin yapsın açıklamasını..

Böyle Giderse Bu Server Biraz Zor Açılır.. Adamı Enayi Yerine Koyuyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri