- Konular
- 658
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -58
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
evet arkadaşlar kendi yazdığım bir taktiktir
altın kulanmıyoruz... yeterli online süresi gerekiyor yalnız
BAŞLAYALIM:
önce roma ırkın seçip .
server açılınca bikaç saat sonra kaydolun.. (tavsiyem 9-10 gibi kaydolun...)
şimdi ödevleri yapma diyoruz ve hiç vakit kaybetmeden hammadde alanlarıyla başlıyoruz..
odun demir -tuğla - tahıl ağırlıklı gidin ilk başta..
belli zamanlarda hediyeler geliyor takviye yapıyoruz..
koruma süreniz 24 saat ise sabah kaydolduğunuz saatten akşamki o saate kadar (12 saat) ful hamamdde alanı kasıyoruz..
sonra bikaç sata sığınağı 10 yapmaya uğraşın...
sonra koruma kalkana kadar kıla kurup basabildiğiniz kadar asker basınn.
(arkadaşlar dikkat ettiyseniz kesin bi hammaadde alanı asker sayısı vermiyorum.. yapabildiğiniz kadar yapın)..
sonra işte sabaha ,etraftakilerin koruması kalkana kadar asker basıyoruz..
koruması kalkana 2 lejyonerle dalıyoruz..
7x7'nin tümüne yayıyoruz lejyonerlerimizi....
aralıksız yağma yapıyoruz...
akşama kadar yağma ve gelen hamamddelerle lejjyoner basın..
eğer kayıp verdiysek birdaha o köye bulaşmıyoruz..
neyse yağma yağma yağma akşama kadar on olmanız lazım....
çünkü hiç vakit kaybetmeden askerleri tekrar yaymamız ve hamlarla asker basmamız lazım...
akşama kadar yağma yaptık
oyunda ilk birbuçuk gün geçti...
akşam depo ve ambar kurup yatıyoruz.. (isteyen kalıp yağma ve gelişim yapar...)
tabi yatmadan önce uzaklara gönderiyoruz lejyonerlerimiz yoksa bi cermen gelip tüm emeğimiziz boşa çıkarır..
arkadaşlar yine lejyonerle ilgili kesin sayı vermiyorum ama makul derecede basın yani 10 lejyonerle de korumadan çıkmayın yüzünüze tükürürler..
neyse sabah oldu depolar ful ama biraz yağmalanmış olabiliriz 7x7'nin dışından gelen adamlarla..
şimdi 2. sığınağı kurup onuda bi 5-6 felan yapın yeter
sonra lejyonerlerimiz döndü..
onları tekrardan yayıyoruz 7x7'mize.. tabi ki her zaman ful gelmeyebilir hamaddeler..
dert etmeyin
artık belli bir süreden sonra zaten azcık da olsa online olan biri sığınak yapmıştır yada hammaddeleri bitmiştir..
artık 7x7'den hammadde alamamaya başlayacağız..
bu dönemde risk alırım diyen 7x7'nin dışına isterse 13x13 isterse 21x21'e çıkar ,
risk almam diyen de üretimlere verir artık en az online olan oyuncu için bile ortalama 50-70 kadar lejyoneri olması lazım
(arkadşlar yuh demeyin herkes 7/24 online değil)
şimdi eğer yakınlarda 9 nüfus altı adam görürseniz mutlaka dalın tüm adamlarla bayağı hamamdde gelir muhtemelen
hamadde gelmese bile her gün askerlerimizi 7x7'ye yayııyoruz..
amaç gelişmelerini engellemek.. sığınak basmalarını engellemek ve de üstünlüğümüzü sağlamak..
şimdi tabi ki bize olan da saldırılar arttı işte bu dönemde çok online olmanız gerekiyo..
şimdi biraz üretim ve nüfus kasıcaz..
ama önce depolar 4-5 yapıyoruz lejyonerleri yayıyoruz...
şimdi odun tuğla ve demirleri 4-5 tahılları +20-30 kadar yapacak kadar hamamdde kasıyoruz..
sonra merkeze dönüp
paslanmış merkezimizde merkez binasını 5 , kışlayı 3 , akaddemi kurup 5, silah dökmhanesi 3, zırh dökmhanesi 1 yapıyoruz...
ahır kurup onuda 3-4 yapın..
akşama kadar üretilen olsun yağmadan da geldiyse 3-5 bişeyler pretoryanı okuyoruz...
2. sığınağı tamamlıyoruz...
ertesi güne biraz yağmalanmışızdır belki ama zaten askerler uzaktaydı şimdi gelen ne kadar lejyoner varsa ( ölenlerle beraber 100-150 ne kadar varsa tecrübeye bağlı ) onları yayıyoruz..
sonra depoları 1'er seviye artırıyoruz.. bekliyoruz
bikaç saat sonra depolar dolduğu an bir seferliğe mahsus olmak üzere npc ile basabildiğimiz max pretoryanı basıyoruz..
doldukça yeniden basın ( ama bu sefer npc'siz )
böyle böyle akşama kadar tektük üretim ve nüfus haricinde ful pretoryan basıyoruz..
şimdi asıl iş şimdi başlıyor..
bi gece on olabilecek temsilci veya hesap ortağı bulun.. yada gece pc'yi açın...
pretoryanlar va lejyonerler köyde dursun..
evet gece her zaman gelen cermen (büyük ihtimal cermendir ) gelirken pretoryanları bırakın..
ve 1 en fazla 2 saniyelik gecikmeyle lejyonerlerle kilit atıyoruz.....
büyük ihtimal savunmada yarısı kesilmiştir tokmaklarının.. ve lejyonerler de kilit atınca muhtemelen kaçıramaz ve bize yağlı bir yağma köyü daha çıkar..
böylece artık biraz rahatladık yağma yeniden canlandı..
şimdi ahırı 5 yapın akademiyi 6-7 emperyanı okuyoruz... artık vurucu gücümüz emperyan ve lejyoner olacak...
savunma ordunuzu her ihtimale karşı yeniden kurun...
depo ve hammaddeyi artırın..
aman vermeyin..
gelişeni yakın yıkın...
1 emperyanı kahraman yapın
arada hamamdde arttıkça kahraman kışlası basın..
böylece ek üretim kaynağı eklemiş olacağız vaha alarak..
artık 2. köy zmanı geldi
köşkü 10 yapın ve çok saldırı alıyosanız uzaklara..
rahatsanız yakınınızda bol vaha gören bir yere kurun
tavsiyem 4-3-4-7 yada 5-3-4-6 olabilir isteyen 9 tarlalı kursun..
bundan sonrası size kalmış artık
ben bir gelişim taktiği yazdım..
bundan sonraki durumunuz : çevre koşullarına , online sürenize vede tecrübenize bağlı..
iyi oyunlar -iyi forumlar...
Alıntıdır
altın kulanmıyoruz... yeterli online süresi gerekiyor yalnız
BAŞLAYALIM:
önce roma ırkın seçip .
server açılınca bikaç saat sonra kaydolun.. (tavsiyem 9-10 gibi kaydolun...)
şimdi ödevleri yapma diyoruz ve hiç vakit kaybetmeden hammadde alanlarıyla başlıyoruz..
odun demir -tuğla - tahıl ağırlıklı gidin ilk başta..
belli zamanlarda hediyeler geliyor takviye yapıyoruz..
koruma süreniz 24 saat ise sabah kaydolduğunuz saatten akşamki o saate kadar (12 saat) ful hamamdde alanı kasıyoruz..
sonra bikaç sata sığınağı 10 yapmaya uğraşın...
sonra koruma kalkana kadar kıla kurup basabildiğiniz kadar asker basınn.
(arkadaşlar dikkat ettiyseniz kesin bi hammaadde alanı asker sayısı vermiyorum.. yapabildiğiniz kadar yapın)..
sonra işte sabaha ,etraftakilerin koruması kalkana kadar asker basıyoruz..
koruması kalkana 2 lejyonerle dalıyoruz..
7x7'nin tümüne yayıyoruz lejyonerlerimizi....
aralıksız yağma yapıyoruz...
akşama kadar yağma ve gelen hamamddelerle lejjyoner basın..
eğer kayıp verdiysek birdaha o köye bulaşmıyoruz..
neyse yağma yağma yağma akşama kadar on olmanız lazım....
çünkü hiç vakit kaybetmeden askerleri tekrar yaymamız ve hamlarla asker basmamız lazım...
akşama kadar yağma yaptık
oyunda ilk birbuçuk gün geçti...
akşam depo ve ambar kurup yatıyoruz.. (isteyen kalıp yağma ve gelişim yapar...)
tabi yatmadan önce uzaklara gönderiyoruz lejyonerlerimiz yoksa bi cermen gelip tüm emeğimiziz boşa çıkarır..
arkadaşlar yine lejyonerle ilgili kesin sayı vermiyorum ama makul derecede basın yani 10 lejyonerle de korumadan çıkmayın yüzünüze tükürürler..
neyse sabah oldu depolar ful ama biraz yağmalanmış olabiliriz 7x7'nin dışından gelen adamlarla..
şimdi 2. sığınağı kurup onuda bi 5-6 felan yapın yeter
sonra lejyonerlerimiz döndü..
onları tekrardan yayıyoruz 7x7'mize.. tabi ki her zaman ful gelmeyebilir hamaddeler..
dert etmeyin
artık belli bir süreden sonra zaten azcık da olsa online olan biri sığınak yapmıştır yada hammaddeleri bitmiştir..
artık 7x7'den hammadde alamamaya başlayacağız..
bu dönemde risk alırım diyen 7x7'nin dışına isterse 13x13 isterse 21x21'e çıkar ,
risk almam diyen de üretimlere verir artık en az online olan oyuncu için bile ortalama 50-70 kadar lejyoneri olması lazım
(arkadşlar yuh demeyin herkes 7/24 online değil)
şimdi eğer yakınlarda 9 nüfus altı adam görürseniz mutlaka dalın tüm adamlarla bayağı hamamdde gelir muhtemelen
hamadde gelmese bile her gün askerlerimizi 7x7'ye yayııyoruz..
amaç gelişmelerini engellemek.. sığınak basmalarını engellemek ve de üstünlüğümüzü sağlamak..
şimdi tabi ki bize olan da saldırılar arttı işte bu dönemde çok online olmanız gerekiyo..
şimdi biraz üretim ve nüfus kasıcaz..
ama önce depolar 4-5 yapıyoruz lejyonerleri yayıyoruz...
şimdi odun tuğla ve demirleri 4-5 tahılları +20-30 kadar yapacak kadar hamamdde kasıyoruz..
sonra merkeze dönüp
paslanmış merkezimizde merkez binasını 5 , kışlayı 3 , akaddemi kurup 5, silah dökmhanesi 3, zırh dökmhanesi 1 yapıyoruz...
ahır kurup onuda 3-4 yapın..
akşama kadar üretilen olsun yağmadan da geldiyse 3-5 bişeyler pretoryanı okuyoruz...
2. sığınağı tamamlıyoruz...
ertesi güne biraz yağmalanmışızdır belki ama zaten askerler uzaktaydı şimdi gelen ne kadar lejyoner varsa ( ölenlerle beraber 100-150 ne kadar varsa tecrübeye bağlı ) onları yayıyoruz..
sonra depoları 1'er seviye artırıyoruz.. bekliyoruz
bikaç saat sonra depolar dolduğu an bir seferliğe mahsus olmak üzere npc ile basabildiğimiz max pretoryanı basıyoruz..
doldukça yeniden basın ( ama bu sefer npc'siz )
böyle böyle akşama kadar tektük üretim ve nüfus haricinde ful pretoryan basıyoruz..
şimdi asıl iş şimdi başlıyor..
bi gece on olabilecek temsilci veya hesap ortağı bulun.. yada gece pc'yi açın...
pretoryanlar va lejyonerler köyde dursun..
evet gece her zaman gelen cermen (büyük ihtimal cermendir ) gelirken pretoryanları bırakın..
ve 1 en fazla 2 saniyelik gecikmeyle lejyonerlerle kilit atıyoruz.....
büyük ihtimal savunmada yarısı kesilmiştir tokmaklarının.. ve lejyonerler de kilit atınca muhtemelen kaçıramaz ve bize yağlı bir yağma köyü daha çıkar..
böylece artık biraz rahatladık yağma yeniden canlandı..
şimdi ahırı 5 yapın akademiyi 6-7 emperyanı okuyoruz... artık vurucu gücümüz emperyan ve lejyoner olacak...
savunma ordunuzu her ihtimale karşı yeniden kurun...
depo ve hammaddeyi artırın..
aman vermeyin..
gelişeni yakın yıkın...
1 emperyanı kahraman yapın
arada hamamdde arttıkça kahraman kışlası basın..
böylece ek üretim kaynağı eklemiş olacağız vaha alarak..
artık 2. köy zmanı geldi
köşkü 10 yapın ve çok saldırı alıyosanız uzaklara..
rahatsanız yakınınızda bol vaha gören bir yere kurun
tavsiyem 4-3-4-7 yada 5-3-4-6 olabilir isteyen 9 tarlalı kursun..
bundan sonrası size kalmış artık
ben bir gelişim taktiği yazdım..
bundan sonraki durumunuz : çevre koşullarına , online sürenize vede tecrübenize bağlı..
iyi oyunlar -iyi forumlar...
Alıntıdır