HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar bir hile ile karşınızdayım cemberk diye bir arkadaşımız paylaşmıştı By_MesMes kilit vurmuştu.Ben hileyi indirdim açtım oyuna girdim oynarken x-trap hatası falan gelmedi.Hilemizin adı F-CFMOD.
İlk önce link:
ewt hileyi indirdik şimdi [win 7 ve vistalar yönetici olarak açsın] hileyi açalım ama gelen uyarıdan ne çıkalım nede tamama basalım (bir kaç tane site gelicek onlardan çıkabilirsiniz)o uyarı orda kaladursun biz şimdi crossfire ı açalım şimdi o uyarıya tamam diyelim.ve daha sonra wall hack (ByPass) denen şıkkı işaretleyelim ve sonra get activite key e basarak kodumuzu alalım kopyala yapıştır yaparak oraya kopyalayım.ve crossfire ın başlatma ekranından start dielim ve oyuna girelim.INSERT ile açılır HOME ile kapanır.İyi Oyunlar :ka19:
not:crossfire ı açtıktan sonra başladığı yerde kalsın aşağıya falan indirmeyin yoksa yukaru çıkartıyım derken cross un start ekranı gider ve bütün bu işlemleri baştan yapmak zorunda kalırsınız.
virüs total sonuçları:
İlk önce link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ewt hileyi indirdik şimdi [win 7 ve vistalar yönetici olarak açsın] hileyi açalım ama gelen uyarıdan ne çıkalım nede tamama basalım (bir kaç tane site gelicek onlardan çıkabilirsiniz)o uyarı orda kaladursun biz şimdi crossfire ı açalım şimdi o uyarıya tamam diyelim.ve daha sonra wall hack (ByPass) denen şıkkı işaretleyelim ve sonra get activite key e basarak kodumuzu alalım kopyala yapıştır yaparak oraya kopyalayım.ve crossfire ın başlatma ekranından start dielim ve oyuna girelim.INSERT ile açılır HOME ile kapanır.İyi Oyunlar :ka19:
not:crossfire ı açtıktan sonra başladığı yerde kalsın aşağıya falan indirmeyin yoksa yukaru çıkartıyım derken cross un start ekranı gider ve bütün bu işlemleri baştan yapmak zorunda kalırsınız.
virüs total sonuçları:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
ha pardon onu unuttum ben ama nasıl virüs taraması yapılıcanı bilmiorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)