Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

TurkMt2 Ekibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sarpalkan3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 538

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarpalkan3

Level 2
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Turkmt2 ekibi ananıza sövülmesinden hoslanıosanız söyleyin daha cok sövelim :@ Eger server acılmıcaksa söyleyinde beklemeyelim böyle cocuk oyalar gibi ortaya bi laf attnız saat 4 e yaklasıo hala server yok ortada acılmıcaksa k bakmayın beceremiyoruz acmıcaz diyin:ka24:

Arkaaşım zeki misin ? sen böyle söv söv söv ... eğer shorty bunu görürse inadına açmaz oyunu sen ne hakla hakaret ediosun ya tamam haklısın sabah dediler akşam oldu haklısın çok gecikti ama küfür etmeni gerektiricek bir durum yok sonuçta onun yaptıqı bir iş kolay bir iş değil eminimki o işi sende yapamazsın ! Eğer Turkmt2 yi oynadıysan Shorty sayesinde oynadın senin onu sövmeye hakkın yok

Arkaaşım zeki misin ? sen böyle söv söv söv ... eğer shorty bunu görürse inadına açmaz oyunu sen ne hakla hakaret ediosun ya tamam haklısın sabah dediler akşam oldu haklısın çok gecikti ama küfür etmeni gerektiricek bir durum yok sonuçta onun yaptıqı bir iş kolay bir iş değil eminimki o işi sende yapamazsın ! Eğer Turkmt2 yi oynadıysan Shorty sayesinde oynadın senin onu sövmeye hakkın yok

O işi yapamıyacaım için o işi yapmaya yeltenmiyorum.Ayrıca turkmt2 oynadıysan demişsin oynadım ama sadece 3-4 saat :mad: ayrıca benim sinirlendiim cocuk gibi bizi oyalamaları benim sinirimi bozan ayrıca o server acılsada milletin güvenip gidiçeğini sanmam ben gidicem o ayrı cunku mt2 bundan daha beter durumda.Bu arada eğer cocuk gibioyalanmak sana koymuyosa bişey diyemem ama benim vaktim değerli ve bugun planlarımı oyun oynamaya ayırmısken serverın hala acılmamıs olması benim sinirimi bozuyo (saat 17.00) bilmem anlatabildim mi?

bende dün başladım sadece 1.30 saat oynadım . Bugun biz arkadaşlarla önce basketbol oynamaya sonra playstation kafeye gidicektik gelemeceğimi söyledim zar zor kurtuldum neden sırf oyunun tadını alabilmek için ! arkadaşlarımı bile sattım şimdi sen buna " su arada eğer cocuk gibioyalanmak sana koymuyosa bişey diyemem " lafını birdaha düşün burda sadece sen değilsin çocuk gibii oyalanan ve bu arada saat 18.04

bende dün başladım sadece 1.30 saat oynadım . Bugun biz arkadaşlarla önce basketbol oynamaya sonra playstation kafeye gidicektik gelemeceğimi söyledim zar zor kurtuldum neden sırf oyunun tadını alabilmek için ! arkadaşlarımı bile sattım şimdi sen buna " su arada eğer cocuk gibioyalanmak sana koymuyosa bişey diyemem " lafını birdaha düşün burda sadece sen değilsin çocuk gibii oyalanan ve bu arada saat 18.04

:D cidden cok güldüm söylediine ''bu arada saat 18.04'' demişsin:m08:Dakka bası ordaki saati düzeltmediim için özür diliyorum benim hatam haklısın :D Bu arada senin durumunu bilemem sen önceden söylemedn simdi soyluosun neler yaşadıını nese arkadaşlarını ekcek kadar sarmışsa seni bu oyun geçmiş olsun :D Bu arada saat 18.19 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri