Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Schuster ne bıraktı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir haberde "Schuster 400 bin avro bırakıp gitti..." Bir başkasında "3 milyon!"

İstifasını verdiğinde, henüz o paraları kazanma hakkı elde etmemişti ki "bırakıp gitti" olsun!

Zaten adam, "Aldığım parayı hak etmiyorum, başarısızım" gerekçesini göstererek ayrılıyorsa, bırakın gelecek için hakkı olmasını, geçmişte aldıklarını bile hak etmediğini kendisi söylüyor demektir.

Haa biz alışmışız, çalışarak hak etmedikleri halde sözleşmelerine dayanıp, aç gözlülükle dayatarak "Zarar vermeme aldırmam, paranı alırım, hiç utanmam" tutumu içinde olanlara... Schuster bize 'başarısızlıkta ne yapılacağını' gösterdi... Tersine alışık olduğumuz için yorumlarımızı ona göre yapmaktayız.

Hatta 'mişler, muşlar' sürmekte. Açıktan para alıp da istifa etmiş, olabilirmiş! Ne olursa olsun, yorumları, görünen fotoğrafa göre yapmalıyız.

Schuster büyük bir sermaye ile firmayı batma noktasına getirmişti. Buradan bakarsanız, tazminat alması değil, vermesi gerekirdi.

O, vicdani bir sorumluluk duyarak gerçeği gördü ve işi kendisi bırakarak bu tazminatı ödedi...

Özdemir Asaf'ı anımsayalım:

"İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı."

Dikkat! Metro felaketi kapıda!

Galatasaray-Gaziantep maçından bir saat kadar önce Taksim'den metroya indim. Müthiş kalabalıktı. İstasyonda, yürümek, itiş kakışta ezilmemek, hava almak nerede ise olanaksızdı! Yüzlerce insan, arkalarından gelen önlenemez itmelerin etkisiyle raylara dökülebilirdi.

İnsan seli beni sürükleyerek trene attı!

Tutunmaya gerek yoktu. Kimse düşmezdi. Vagondaki insanlar tek vücut olmuş gibiydiler. Hemen her istasyonda basınç arttı! 4.Levent'e geldiğimizde maça giden birkaç gencin yardımlarıyla kendimi dışarı zor atabildim. 15 dakikalık yolculuk kâbus gibiydi.

Uyarıyorum...

Böyle giderse panikler oluşur, kavgalar doğar. Bilinçsiz kitlesel hareketler, ezilmeler yaratır. İnsanlar sele kapılmış gibi raylara düşerler...

Metro yönetimi önlem almalı, giriş çıkışları; iniş-binişleri düzenlemeli... TT Arena'ya gitmek için herkese metroyu sağlık veriyoruz, ama böyle büyük bir sorun da var...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri