mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Dev Paylaşım Aradıgınız Hersey İcerde Buyrunuz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gezgincifatih18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Mrb Arkadaşlar işte size gezgincifatih18 den süper paylasım bi + repi hakederim artik bu paylasımla teker teker basliyorum..

öncelikle 4 adet programın icinde oldugu tek link bi dosyamız var dosyanın icinde süresiz navicat putty filezilla gm atack server yer aliyor arayanlar varsa su linkten indirebilirler :

Simdi asil konuya gelelim öncelikle su verecegim 2. dosyayı indirin bu dosyanın icindekileri simdi siralayacam ve tek tek nasil ayarlayacaginizi anlatacam..

dosya linki :

bu linkin icindekiler :

- + basarken item istemeyen ve yakmayan demirci

- Türkce Ox soruları

- Skill P Npcsi

- para bugu olmayan 127 silahlari ekli sorunsuz item_proto dosyası

- bugsuz isinlanma yüzügü dosyası

- navicat sifre degistirme dosyası

- putty i sifre degistirme dosyası

icinde yer alan dosyalar bunlardır simdi gelelim ayarlamalara sirayla basliyorum..

1 - + basarken item istemeyen ve yakmayan demirciyi ayarlamak icin navicattan player a giriyoruz player in icine benim vermis oldugum refine_proto adli dosyayı atıyosunuz sonrada oyuna bi reboot atin tamamdir artik demirciniz yakmaz + basarken item ve para istemez..

2 - Türkce Ox ayarlamaya gelelim filezillayi aciyosunuz yukarda dizinde /root yazar bunu silin sirayla su dizine gidin /usr/game/channel/share_data/locale/hongkong bu dizine benim vermis oldugum Ox türkce dosyasını atın gelen yaziya üzerine yaz diyin ondan sonra bi dizin daha atlayin yani /hongkong/quest dizinine gidin quest dizininede vermis oldugum dosyayı atın üzerine yaz diyin sonra sw ye bi reboot cekin ox sorularınız artık türkcedir..

3 - para bugu olmayan 127 silahlari ekli item proto dosyasına gelince bu dosyayi navicati acin player a girip oraya atın snra sw ye bi reboot cekin bundan sonra gm atack serverde falan 127 silahlarini görebileceksiniz..

4- bugsuz isinlanma yüzügüne geldik simdi bundada filezilladan yapiliyor su dizine gidiyosunuz. /usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object/40002 bu dizine gidip benim vermis oldugum use adli dosyayı buraya atiyosunuz gelen yaziya üzerine yaz diyosunuz sonra sw ye bi reboot atin islem tamamdır..

5- navicat sifre degistirme dosyanın icinde metin belgesi olarak aciklamali bi sekilde anlatılmıstır.

6- Putty sifre degistirme dosyanın icinde metin belgesi olarak aciklamali bir sekilde anlatılmıstır..

evet arkadaslar umarim ki bi + rep i haketmisimdir bunu benden esirgemeyiniz lütfen teraziye tiklayip bi tesekkürler yazarsanız sevinirim iyi günler..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri