noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

"İnanılmaz değişim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Denizlispor Yardımcı Antrenörü Özcan Bizati, takımla henüz bir antrenman yaptıklarını, oyuncularının bir günde inanılmayacak bir değişim gösterdiklerini söyledi. Denizlispor'un yeni teknik direktörü Hakan Kutlu'nun cezası nedeniyle takımı çıkaran yardımcı antrenör Bizati, Gaziantepspor'un iyi bir takım olmasına rağmen, kendilerinin takıma yeni geldiklerini belirtti.

''Takımla henüz bir antrenman geçirdik'' diyen Bizati, şöyle konuştu: ''Yalnız bizim oyuncularımız bir günde inanılmayacak bir değişim gösterdiler. Çok daha iyi, bizim söylediklerimizin kat kat fazlasını yaptılar. Ve kat kat fazlasını yapabilecek kapasitedeler. Öncelikle şehrimizin buna inanması ve kenetlenmesi gerekiyor. Bizim oyuncularımız ligdeki çoğu takım oyuncularından iyi. Şu anda bulunduğu yer hiç hak edilmeyen bir yer. Çok daha iyiye gidecek. Çok daha başarılı olacağına inanıyor ve düşünüyorum. Güzel bir oyun oldu. İnşallah ligde devamı gelecek. Lig bizim için çok önemli.''

Maçta iki golün asistini yapan Murat Hacıoğlu, ''Bizim her şeyden önce bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Ligde 10 haftalı galibiyet ihtiyacımız iştahımız vardı gerçekten. Hocalarımız kısa bir sürede bizi gerçekten çok iyi motive etti. Takım olarak bu galibiyetin bir başlangıç olacağına inanıyorduk. Çok iyi bir galibiyet aldık. İnşallah bu galibiyet ligde de devam edecek'' dedi.

- GAZİANTEP CEPHESİ -

Gaziantep Teknik Direktörü Jose Couceiro da, ''Öyle bir maç ki, gerçekten maçı görmeyen ''Bu maç nasıl 4-1 bitmiştir'' diye düşünebilir. Doksan dakika boyunca bu kadar fırsatı cömertçe harcayan, düşünün Penaltı bile var bunların içinde, bu kadar gol kaçıran, yani neredeyse 10 dakika içinde 4 tane gol yemek, yani çok değerlendirecek bir şey göremiyorum. Özeti bu maçın. Bu kadar gol fırsatı yakalayıp eğer atamazsanız, ne yazık ki işler sizin için zorlaşıyor işte böyle'' şeklinde konuştu.

Kupayla beraber 11. karşılaşmalarına çıktıklarını ve böyle çok pozisyona girmediklerini söyleyen Gaziantepspor'lu Erman, ''Bu kadar rahat kazanabileceğimiz maçı bu skorla kaybettiğimize inanamıyorum ben. Maçı rahat hatta farklı kazanabilecek doksan dakika oynadık. Fakat girdiğimiz uzatmalarda yediğimiz golden sonra inanılmaz bir telaş, bizi farklı skora itti. Futbolda dün diye bir şey yok. Üç gün sonra yeni bir maçımız var. Favori hedeflerimizden Türkiye Kupasından elenmek bizim için çok üzücü ama önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri