- Konular
- 6
- Online süresi
- 11m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle bana yardım etmeye çalışan herkese sonsuz teşekkür ediyorum .
Bir tane bilgisayar verdi arkadaşım ama çok sağlıklı sayılmaz ben bunu odama kurdum ders çalışmak için oyun bilgisayarıma oturmam yasak malum dersler crossfire yükledim ben buna fakat her client te şu hatayı verdi : crossfire Client file corruption,detected , closing game client farklı farklıda indirdim ama yine aynı bunun bir çözümü var mı yardımcı olanlara tekrar teşekkürler...
Bir tane bilgisayar verdi arkadaşım ama çok sağlıklı sayılmaz ben bunu odama kurdum ders çalışmak için oyun bilgisayarıma oturmam yasak malum dersler crossfire yükledim ben buna fakat her client te şu hatayı verdi : crossfire Client file corruption,detected , closing game client farklı farklıda indirdim ama yine aynı bunun bir çözümü var mı yardımcı olanlara tekrar teşekkürler...
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Hatayı verdikten sonra bilgisayarı yeniden başlat, Xfire sil, Oyunun her şeyini sil ve yeniden yükle.. Yine çalışmaz C'ye yüklüyorsan birde D'ye yüklemeyi dene.
Eğer yine olmadıysa;
Crossfire Sorunlarına Kökten Çözüm
Oyun Hataları Nedeniyle Temiz Bir Kurulum Yapmak
Bunları denedikten sonra sonucu yazarsan sevinirim.
Eğer yine olmadıysa;
Crossfire Sorunlarına Kökten Çözüm
Oyun Hataları Nedeniyle Temiz Bir Kurulum Yapmak
Bunları denedikten sonra sonucu yazarsan sevinirim.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 11m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
xfire yüklemiyorum zaten o sorun yapar mı dersin ? 3 kere indirdim 3 seçenek var ya onlardan ama yine sonuç aynı tek kullanmadığım için format atamıyorum şimdi dediklerini deniyorum yeni client indirmem gerekir mi ?
- Konular
- 151
- Online süresi
- 33m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 168
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Oyunu resmi siteden mi indiriyorsun indirdiğin yeri tam olarak söylersen iyi olur ayrıca bilgisayarının özelliklerinide bi yaz zahmet olmassa
Bilgisayar iyi değil diyorsun valla yakarsın bilgisayarı 
Bilgisayar iyi değil diyorsun valla yakarsın bilgisayarı 
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
xfire yüklemiyorum zaten o sorun yapar mı dersin ? 3 kere indirdim 3 seçenek var ya onlardan ama yine sonuç aynı tek kullanmadığım için format atamıyorum şimdi dediklerini deniyorum yeni client indirmem gerekir mi ?
Clientin çok eskiyse siteden en güncel sürümü indirmen gerek. XFİRE yüklemiyorsan o problem olmaz. Dediklerimi deneyip sonuç yazarsan sevinirim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)