HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yine Ben
Sizlere bir +basma yönteminden daha söz etmek istiyorum. Yapacağımız işlemler Sırasıyla :
1. Demircinin üzerine basacağınız itemi koyun.
2. Internet bağlantınızın olduğu kabloyu elinize alın.
3. Evet'e basmadan önce kabloyu biraz gevşetin internetin gitmediğinden emin olun.
4.Evet'e bastığınız anda kabloyu sökün ''Nesne Yükseltilmesi Başarıyla Tamamlandı'' Veya ''Başaramadın'' diye birşey karşınıza gelmeyecek , Server'dan çıkacaksınız.
5.Interneti bağlayın tekrardan ve metin2 açın.İteminiz ''Nesne Yükseltilmesi Başarıyla tamamlandı'' veya ''Başaramadın'' arasında kaldığı için mecburen yükseltmek zorunda kalacaktır. Eğer Interneti bağladığınızda iteminiz ortada yoksa internet bağlantısını sökmekte gecikmişsiniz.
İYİ FORUMLAR .... ALINTI DEĞİLDİR........
Sizlere bir +basma yönteminden daha söz etmek istiyorum. Yapacağımız işlemler Sırasıyla :1. Demircinin üzerine basacağınız itemi koyun.
2. Internet bağlantınızın olduğu kabloyu elinize alın.
3. Evet'e basmadan önce kabloyu biraz gevşetin internetin gitmediğinden emin olun.
4.Evet'e bastığınız anda kabloyu sökün ''Nesne Yükseltilmesi Başarıyla Tamamlandı'' Veya ''Başaramadın'' diye birşey karşınıza gelmeyecek , Server'dan çıkacaksınız.
5.Interneti bağlayın tekrardan ve metin2 açın.İteminiz ''Nesne Yükseltilmesi Başarıyla tamamlandı'' veya ''Başaramadın'' arasında kaldığı için mecburen yükseltmek zorunda kalacaktır. Eğer Interneti bağladığınızda iteminiz ortada yoksa internet bağlantısını sökmekte gecikmişsiniz.
İYİ FORUMLAR .... ALINTI DEĞİLDİR........
ben bu konuda kesin bir cevap söyleyemem ben sadece 2 kez denedim 2 kezde geçti 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)